Гра в меншості й диво-гол Савченка

Гра в меншості й диво-гол Савченка

У день матчів збірних традиційний поєдинок провели гравці першої команди «Динамо» та молодіжного складу. Незважаючи на брак виконавців, Юрій Сьомін не став заповнювати вакантні позиції резервістами. У підсумку в першому таймі команда виступала вдесятьох, а після перерви, коли залишив поле Бетао, і взягалі вдев’ятьох.

Завдяки нерівним за кількістю гравців складам, на полі велася приблизно рівна гра. Радує повернення Хачеріді, якому проблеми з привідним м’язом не дозволили зіграти за збірну. Євген потихеньку одужує, у понеділок провів тренування. Цілком можливо, тренери розраховують на захисника в найближчому офіційному матчі. На сусідньому полі із тренером воротарів Михайловим працював Шовковський, а з Пінколіні нещодавній новачок Ескобар. У нього мікротравма.

Формат зустрічі складався з двох таймів по 30 хвилин кожен. У першому таймі підопічні Сьоміна завдавали ударів по воротах Бущана після хороших індивідуальних дій. Спочатку Аруна пробив із меж штрафного майданчика, перед цим обігравши двох суперників, потім щось подібне спробував зробити Кравець. Рахунок відкрив Аді, після швидкого розіграшу штрафного перегравши захисника й влучно пробивши з 15-ти метрів поруч зі стійкою.

Після перерви перша команда вийшла без Бетао. Бразилець отримав ушкодження в одному з моментів у першому таймі, однак поле не залишив. Після матчу Юрій Сьомін запевнив, що з Бетао все гаразд. Другий тайм пройшов на зустрічних курсах, додалося роботи в Кичака. Молодь Хацкевича переважно завдавала ударів здалеку, могли бути й більш небезпечні моменти, але занадто багато браку в передачах припускалося. Важко в атаці гралося Аді. Нігерієць самотужки намагався чіплятися за м’яч, втекти від захисників... Найнебезпечніший момент створив Кравець – на швидкості увійшов до штрафного майданчика, обіграв опікуна, але пробив прямо у воротаря.

Окрасою зустрічі став удар Олексія Савченка з 22-х метрів. Кичак витягнувся «в струнку», але дістати м’яча із самої «дев’ятки» не спромігся. У підсумку нічия, 1:1.

Товариський матч

«Динамо»
«Динамо» (молодіжний склад) 1:1 (1:0).

«Динамо»:
Кичак, Данило Сильва, Хачеріді, Алмейда, Бетао (грав у першому таймі), Аруна, Бертольйо, Корреа, Кравець, Аді.

«Динамо» (молодіжний склад): Бущан, Балан (Лапушенко, 40), Парцванія, Лухтанов, Раджабов, Савченко, Боровик (Васильєв, 31), Цибульник, Хльобас (Окодува, 40), Панфілов, Маїк (Гарбар, 31).

Голи: Аді (26) – Савченко (56).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер