Гравці «Динамо» та «Арсеналу» про травневу зустріч

Гравці «Динамо» та «Арсеналу» про травневу зустріч

Волею жереба, у півфіналі Датагруп-Кубок України «Динамо» зустрінеться з «Арсеналом». Ця стадія турніру, як і попередні, складається з одного матчу, який команди зіграють 11-го травня майбутнього року.

Про те, як результати жереба зустріли в таборах обох команд, розповіли самі футболісти.

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Ми з «Арсеналом» вдома граємо? Це добре. Я задоволений жеребкуванням, для нас «Арсенал» – непоганий варіант. Незважаючи на те, що в нас були не найсильніші суперники на попередніх стадіях, ви пам'ятаєте, як важко нам давалися перемоги над «Кримтеплицею» та «Сталлю». Сподіваюся, ми вийдемо до фіналу. «Динамо» вже довго не вигравало Кубок України. Прийшов час повернути трофей до Києва.

- Добре, що вдома граємо?

- Так, уболівальники нам будуть допомагати. Та й ми самі будемо намагатися добре підготуватися. Втім, ця гра ще далеко. Зараз ми думаємо про найближчі матчі в чемпіонаті та Лізі Європи.

- Із ким хотілося зустрітися у фіналі?

- Мені все одно. Гадаю, матч «Шахтар» – «Дніпро» також буде цікавим. Але «Шахтар», безумовно, фаворит на «Донбас-Арені». Якби вони грали в Дніпропетровську, шанси були б 50 на 50. А в Донецьку «гірникам» немає рівних.

* * *

Андрій ЯРМОЛЕНКО, нападник «Динамо»:

- Чи зрадів, що ми вийшли на «Арсенал»? Тільки тому, що граємо вдома, не потрібно нікуди їхати. А з ким грати, мені немає різниці.

- Невже без різниці?

- Зрозуміло, що з «Шахтарем» чи «Дніпром» хочеться зіграти у фіналі. Втім, і «Арсенал» – не слабка команда.

- Останнім часом жереб є схильним до «Динамо»?

- Так, однак минулого року на всіх етапах ми зустрічалися з командами із Прем'єр-ліги. Отже тепер своєрідна компенсація.

- Із друзями з «Арсеналу» будемо обговорювати майбутню зустріч?

- Напевно, вже перед грою, коли побачимося на полі. У мене в цій команді багато знайомих – Лугачов із молодіжної збірної, Максим Шацьких, Андрій Єщенко...

* * *

Олександр ГРИЦАЙ, півзахисник «Арсеналу»:

- Якщо чесно, у півфіналі хотілося б зустрітися з «Дніпром». У тому числі, тому що це моя колишня команда. Але й до «Динамо» поставилися нормально. Найбільше не хотілося перетинатися з «Шахтарем».

- Цього року жереб пропонує вам сильних суперників – «Металіст», «Карпати», тепер – «Динамо»…

- На відміну від динамівців, які грали з командами першої ліги. Ще «Динамо» й господарі... Ну, взагалі добре, все для нас! (посміхається). У принципі, великої різниці немає, місто ж одне. Але, безперечно, більше хотілося б зіграти на своєму стадіоні. Що поробиш, жереб є жереб.

- Цього року вам доводилося зустрічатися з «Динамо», і виглядав «Арсенал» доволі непогано…

- У результаті ми все одно програли, тому казати «непогано» не можна. Незрозуміло, чому півфінал складається з одного матчу, але в будь-якому випадку, шанси є завжди. Зрозуміло, що «Динамо» перевершує нас і за класом, і за іншими компонентами. Але в одній грі будь-що може статися. Можливо, це буде наш день.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер