Гравці «Динамо» та «Сталі» про чвертьфінал Кубку

Гравці «Динамо» та «Сталі» про чвертьфінал Кубку

«Сталь» А – «Динамо» – 2:3. Післяматчеві коментарі

Франк ТЕМІЛЕ, нападник «Динамо»:

- Усі хлопці молодці, здобули перемогу. Ми маємо бути командою. Радий, що тренер надав можливість зіграти. На полі доводиться непросто. Бачите, зараз усі запитують, як я себе почуваю.

- Було важко грати проти «Сталі»?

- Так, важко в першому таймі. Суперники грали з величезною самовіддачею. Після перерви стало трохи легше, на полі був справжній бій. Ми знали, що вони будуть битися до останнього. Команда дуже хотіла перемогти, але ми цього бажали ще сильніше. Тому на полі було стільки боротьби.

- Це була ваша друга гра в Кубку України. Коли ми побачимо вас в основі?

- Я намагаюся прогресувати від матчу до матчу. Сподіваюся, прийде той чудовий день, коли я буду основним гравцем. Зрозумійте, це непросто, у нас у команді є дуже багато хороших футболістів, мені потрібно дочекатися своєї черги.

* * *

В'ячеслав ШЕВЧЕНКО, нападник «Сталі»:

- На мій погляд, ми правильно побудували гру, діяли від оборони. Було дуже важливо не пропустити в перші хвилини, що ми і зробили. Другий тайм динамівці провели на класі. Вийшли хлопці, які помітно підсилили гру. Артем Мілевський, я би сказав, її зробив. Голи ми «привезли» самі собі – один забив свій же гравець, а в другому моменті не вибили вчасно м'яча. Буває. Будемо робити висновки.

- Кажуть, коли Коваль парирував м'яча на другій хвилині, він був уже за лінією воріт…

- Окана-Стазі пробив штрафний, я якраз був поруч і мені теж здалося, що динамівський воротар вибив м'яча, коли він уже був у воротах. Не знаю, чому боковий суддя цього не зафіксував. Можливо, побоявся прийняти рішення. Навіщо на такі ігри призначати арбітрів, які судять першу лігу? Гадаю, це неправильно, адже страждають команди. Якби арбітр зарахував цей гол, гра могла би скластися зовсім по-іншому.

- Ви виграли перший тайм. Що в перерві сказав Анатолій Волобуєв?

- Не зупинятися, а продовжувати грати надійно і з повною концентрацією. Дуже прикро пропускати два швидких м'ячі на початку другого тайму. Це вплинуло на подальшу гру.

- У вас вистачило сил на весь матч?

- Минулого тижня в нас був дуже далекий виїзд до західної України. Проїхавши півтори тисячі кілометрів, було важко функціонально. Відновилися не остаточно, на останніх хвилинах матчу це відчувалося. Пощастило, що ми грали в більшості, тому наприкінці гри більше контролювали м'яча.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер