Гравці «Динамо» – про матч з «Аяксом»

Гравці «Динамо» – про матч з «Аяксом»

Після матчу з "Аяксом", який було програно у впертій боротьбі, гравці "Динамо" не дуже охоче йшли на контакт із журналістами. Але тим, хто все ж погодився висловитися про невдачу, активно заважали… стюарди стадіону, не дозволяючи приїжджим журналістам виконувати свою роботу.

Євген ХАЧЕРІДІ, захисник "Динамо":

- Чого не вистачило команді для того, щоб виграти?

- Ми зобов'язані були вигравати. Гадаю, просто не пощастило. Було три-чотири моменти, які необхідно було реалізовувати.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник "Динамо":

- Ми добре провели перші хвилини, та й у цілому перший тайм був одним із найкращих у нашому виконанні за останній час. Ті моменти, які в нас були, необхідно було реалізовувати. "Аякс" нічого не міг створити біля наших воріт, використавши свій напівмомент і забивши гол у роздягальню. У другому таймі арбітр почав роздавати картки буквально ні за що, тим самим збивши темп гри. У середині тайму ми пропустили другий м'яч, після чого стало набагато складніше.

- З'явилася інформація про те, що ти підписав новий контракт. Це правда?

- Ні.

* * *

Горан ПОПОВ, захисник "Динамо":

- Сьогодні була хороша гра в нашому виконанні. Нам необхідно було забивати, і були непогані моменти, замість цього суперник реалізував єдиний свій шанс і ми отримали гол у свої ворота наприкінці першого тайму. Після перерви ми також розпочали добре, знову непогано атакували і могли зрівняти рахунок - і знову пропустили. Останні хвилин десять вийшли нервовими, але, забивши одного м'яча, зрівняти рахунок уже, на жаль, нам не вдалося.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ), з Амстердама

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер