Гравці «Динамо» про матч із «Порту»

Гравці «Динамо» про матч із «Порту»

Стадіон «Динамо» гравці обох команд залишали після опівночі. З роздягалень футболісти виходили із різним настроєм. Динамівці з сумними очима неквапом ішли до клубного автобуса, не відмовляючи в інтерв'ю представникам ЗМІ.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Можу сказати, що ми добре грали навіть за рахунку 1:1. Зокрема, у Вукоєвича був момент, коли він поцілив у стійку. Можливо, в тому епізоді, коли ми пропускали другий гол, варто було порушувати правила проти нападника. Але сталося те, що сталося. Позначилася наша стара хвороба – ми знову пропустили на останніх хвилинах і втратили дуже потрібні очки.

- Склалося враження, що сьогодні «Динамо» продемонструвало одну з своїх найкращих ігор…

- Ми програли, значить, не найкращу.

- Чи була установка намагатися досягти перемоги на останніх хвилинах? Команда почала грати у відкритий футбол, за що і розплатилася…


- Нічого подібного не було, але ми справді дуже хотіли перемогти. Нас прийшла підтримати величезна кількість уболівальників. Велике їм спасибі за це.

 

* * *


Папе ДІАКАТЕ, захисник «Динамо»:


- Нам варто було краще боротися в епізодах, коли пропускали голи. Але це футбол. Тепер потрібно добре працювати, адже у нас ще є дві гри – проти «Арсеналу» на виїзді і з «Фенербахче» в Києві. В них ми маємо показати добрий результат і розраховувати на осічку португальців.

- Гра «Динамо» вам сподобалася?

- Так, але якщо ми припускаємося помилки в Лізі чемпіонів, вона швидко перетворюється на пропущений гол. Сьогодні ми припустилися багатьох помилок, тому нам забили два м'ячі. Тепер потрібно спробувати піднятися в турнірній таблиці.

 

* * *


Флорин ЧЕРНАТ, півзахисник «Динамо»:

- З чим, на ваш погляд, пов'язана сьогоднішня поразка?


- Після 70-ї хвилини було видно, що команда трохи втомилася. Але нічого не поробиш, це футбол. Ідемо далі.

- Як вважаєте, «Динамо» вийде з групи або потрапить до Кубку УЄФА?

- Хотілося б зіграти в плей-офф Ліги, але подивимося, як буде насправді. Не знаю, як складеться. Зараз шанси є у всіх. Нам доведеться провести ще два матчі. Сподіваємося, що в Лондоні зможемо добре зіграти, а «Фенербахче» вдома потрібно обов'язково обігрувати.

- Що тренер сказав після матчу в роздягальні?

- Шкода, що пропустили на останній хвилині. Але трагедії з цього ніхто не робить. Трагедія – це коли людина померла, а те, що відбулося цієї ночі – футбол. Він є прекрасним завдяки таким несподіванкам, за це ми його і любимо.

- Поразка може в психологічному плані позначитися на наступній грі?

- Хлопці дуже переймаються після кожної поразки. Зараз потрібно виграти наступний матч у чемпіонаті, щоб підняти моральний дух і з гарним настроєм готуватися до матчу з «Арсеналом».

- Сьогодні ви були в заявці на гру. Коли можна чекати вашої появи на полі?


- Це вирішує тільки тренер. Але я задоволений навіть тим, що був у запасі. Сподіваюся, вже незабаром гратиму.

- На початку другого тайму Юрій Сьомін постійно щось кричав Лужному і Овчинникову, показуючи на протилежний фланг. Йшлося про Гіоане?


- Так, у перерві Тібі попросив заміну, але потім сказав, що пограє ще кілька хвилин, якщо буде добре себе почувати. Але він не міг бігати, тому тренери і почали кричати.

- Можна сказати, що заміна Гіоане зламала гру? Адже малюнок матчу абсолютно змінився…

- Я б так не говорив. Просто так сталося. На поле вийшов Бангура, але це не означає, що через нього ми пропустили. На полі грають всі 11 футболістів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер