Гравці «Динамо» про нічию з «Унтерхахінгом»

Гравці «Динамо» про нічию з «Унтерхахінгом»

Після товариського матчу «Динамо» - «Унтерхахінг» (3:3) динамівці опинилися в щільному колі українців, які працюють у місцевих краях і приїхали постежити за грою киян. А після цього гравці поділилися враженнями про перипетії на футбольному полі.

Сергій Кравченко:

- Від гри залишилися хороші враження, вона для нас – найкраще тренування. Це був мій дебют у «Динамо», нехай і в неофіційному матчі. Результату велику увагу я б не приділяв. Головне, як сказав тренер перед грою, це робота і рух. Намагався повністю викластися за відведені 45 хвилин. Встановити ідеальне взаєморозуміння із партнерами за кілька тижнів тренувань складно, але з такими класними футболістами, як у «Динамо», грати приємно. Отримав задоволення, знаходячись на полі із справжніми майстрами. З тим же Єременком, Мілевським, Корреа, Гіоане немає жодних проблем, поступово дізнаюся ігровий стиль інших хлопців. Проти німців грав на звичній позиції – в півзахисті. Розпочав на лівому фланзі, продовжив справа, потім змістився в центр. Тренер просив нас зміщуватися, заплутувати суперників. Моя позиція – атакувальний півзахисник. А на якому фланзі грати, не так важливо.

Роман Єременко:

- В цьому матчі я грав на своїй рідній позиції – опорного півзахисника. Тренер випустив в центрі поля мене і Тіберіу Гіоане. До цього в «Динамо» виходив тільки на флангах. Проти німецького клубу хотілося відзначитися забитим м'ячем, але це не першочергове завдання. Зараз важливо порозумітися, награти склад на сезон. Гадаю, із кожним матчем ми будемо робити в цьому напрямку крок уперед.

Бадр Ель Каддурі:

- Дуже важко грати після місяця відпустки. Останній тиждень у нас були дуже серйозні тренування, по два-три на день. Зараз нам потрібно грати, здобувати практику. Перші матчі завжди виходять непростими. Ми засмутились, що втратили перемогу. Тепер чекаємо на наступну гру, щоб виграти її. Плюс, суперник там буде сильніший.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер