Гравці «Динамо» про перемогу над АЗ

Гравці «Динамо» про перемогу над АЗ

«Динамо» АЗ 2:0. Післяматчеві коментарі

Максим КОВАЛЬ, воротар «Динамо»:


- Це був напружений матч, передусім – у психологічному плані. Усі хлопці молодці, добре відіграли. Спасибі їм, що позбавили мене великої кількості роботи. Було видно, що суперник налаштований серйозно, вони в другому таймі провели одночасно три заміни, хотіли перемогти. Надійно зіграв їхній воротар, інакше б ми могли забити ще більше. Тепер у нас збільшилися шанси на вихід із групи, будемо працювати й надалі.

- Ігор Суркіс казав, що матч із АЗ – найважливіший у сезоні. Тепер таким буде наступний поєдинок проти БАТЕ?

- Ні, гра проти «Оболоні». Для нас важливий кожен матч. Український чемпіонат наближається до європейського рівня.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Важливість матчу складно переоцінити. Щасливий, що ми виграли. Тепер у нас комфортна ситуація у групі, але ще нічого не вирішено. Потрібно на серйозному рівні зіграти ще два матчі, в тому числі переграти білорусів на виїзді. Мені хотілося б піти на зимову перерву на першому місці, адже БАТЕ ще належить зіграти з голландцями. Під час перерви Олег Лужний сказав нам грати як і в першому таймі, а коли будуть моменти – намагатися їх реалізувати. Почали добре, Мілевський відразу забив гол, а після другого залишалося довести гру до завершення.

- Із Лужним у «Динамо» з'явився результат. Хотілося б прибрати у тренера приставку «в.о».?

- Звичайно! Олег Романович дуже багато для нас зробив – підготував і фізично, і психологічно, за що йому величезна вдячність. За це маємо відповісти хорошою грою і залишити його на чолі команди.

* * *

Роман ЄРЕМЕНКО, півзахисник «Динамо»:

- Сьогодні «Динамо» показало хороший матч. Нам доведеться провести дві важливих гри. Потрібно посідати у групі перше місце.

- Ігор Суркіс сказав, що криза в «Динамо» вже минула. Ви з цим погоджуєтесь?


- Так. Ми справді піднялися, вийшли із складного становища. Тепер потрібно продовжувати показувати хороший футбол і перемагати.

* * *

Цікаво було дізнатися думки про гру футболістів гостей. Після матчу, незважаючи на поганий настрій, на питання відповів капітан АЗ Стейн СХААРС:

- Уже в неділю на нас чекає гра в чемпіонаті, тому потрібно якомога скоріше відновитися, підготуватися, забувши про невдачу в Києві. Поразка 0:2 – поганий результат.

- У першому матчі в Алкмаарі ви грали краще, ніж сьогодні…

- Так, у Голландії ми створили набагато більше моментів і мали перемагати. У «Динамо» ж і сьогодні моментів було не більше, ніж у попередній грі. Але вони забили, а ми ні. Одним словом, удома ми більше заслуговували на перемогу, а в Києві – «Динамо».

- Дощова погода вплинула на перебіг гри?

- Ні, дощ був однаковим для всіх. Нормальна футбольна погода.

- Як тепер оцінюєте шанси на вихід із групи?

- Тепер це буде зробити складніше. У БАТЕ 10 очок, у «Динамо» – 7. Нам потрібно перемогти у двох матчах, що залишилися, і сподіватися на помилку конкурента.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер