Гравці «Динамо» про перемогу над «Бешикташем»

Гравці «Динамо» про перемогу над «Бешикташем»

Після успішного завершення матчу з «Бешикташем» (1:0), динамівці всім складом вирушили на базу в Кончу-Заспу. Відновлювати сили й готуватися до недільної гри із «Зорею». У мікст-зоні деякі з них прокоментували перипетії зустрічі.

БЕТАО, захисник «Динамо»:

- Ми відчували, що станеться щось подібне. Коли не забиваємо впродовж матчу, кінцівка завжди виходить напруженою. Але ми проявили терпіння, за що й були винагороджені. «Динамо» грало блискуче, особливо в першому таймі, контролювало м’яч, але в забиті м’ячі це, на жаль не втілилося. Хто спричинив найбільше проблем захисту? Про яких нападників можна казати, якщо вони десятьма футболістами грали в обороні! Коли суперник так діє, його захист дуже важко пройти

- Вже другий матч поспіль Олег Гусєв грає на позиції правого захисника. Ви налагодили з ним взаєморозуміння?


- Коли я прийшов до «Динамо», він також пробувався на цій позиції. Олег – дуже швидкий футболіст, може добре грати й на атаку, й відпрацьовувати в захисті.

* * *

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:

- Ми 90 хвилин атакували, створили багато моментів, щоправда не реалізували їх. Усі хлопці дуже старалися, це було видно. Ми до кінця вірили в перемогу! Невже хтось освистував команду? Гадаю, цим людям необхідно переглянути своє ставлення до футболістів.

- Що ж робити з реалізацією моментів?

- Так виходить. Має місце невдача. Те, що ми створюємо й не реалізовуємо такі моменти, позначається потім на грі. Якби ми забили в першому таймі, стало б легше грати.

- Чому «Динамо» в першому та другому таймі – дві різні команди?

- По-перше, тому що «Бешикташ» перебудував гру, футболісти стали позаду й більше думали, як би зберегти рахунок. Перекрили всі зони та фланги. По-друге, грати в такому ритмі важко. Трохи порушили дії в атаці, тому в другому таймі не все складалося.

- Як оцінюєте дії Дуду, який вас сьогодні замінив?

- Найголовніше, що ми виграли. Я вважаю, що всі футболісти, які вийшли на заміну, – і Дуду, і Алієв – доповнили нашу гру, тому команда й виграла.

- Що сказав президент у роздягальні?

- Я не встиг послухати, тому що був у душі (посміхається). Ми з хлопцями лише один одного привітали.

- У Туреччині гра буде набагато напруженішою?


- Так, звичайно. Тому що в них іншого шансу немає, потрібно лише атакувати.

- Чи сильно забитому м’ячу радів Гармаш?

- Знаєте, усі хлопці більше раділи за Гармаша, ніж він сам! (сміється)

- Чи знаєте результат паралельного матчу в нашій групі?

- Чув, що «Сток Сіті» виграв. Вони грали вдома? 3:0 – це прогнозований результат.

- Тепер у «Динамо» п’ять очок. Збільшилися шанси на вихід із групи?

- Можу сказати лише одне – на нас чекає важлива гра в Туреччині.

* * *

Горан ПОПОВ, захисник «Динамо»:

- Грали добре, могли забивати ще в першому таймі два-три м’ячі. Були хороші моменти у Мілевського, Ярмоленка, коли вони виходили віч-на-віч до воріт. Але футбол є футбол. У другому таймі, як завжди, не можу навіть сказати, що в нас були моменти. Не знаю, чому так стається. Хіба що міг відзначитися Ідейє, але він не забив. 94-та хвилина стала рятівною для нас – забили переможний гол. Здобули такі потрібні три очки. Це найголовніше.

- Ви чули, як трибуни свистіли впродовж другого тайму?

- Так, але цього не варто було робити. Тому що коли команді важко, її потрібно навпаки підтримати, щоб футболісти швидше забили м’яч. Я навіть бачив, як якісь уболівальники спалювали динамівський шалик – так не можна. Це дуже погано! Зараз на нас чекають важливі виїзні ігри з «Бешикташем», «Сток Сіті» – потрібно вигравати там. Якщо будемо грати так само, як у Києві, – обов’язково переможемо.

- Наскільки було важко стримувати Куарежму в нападі?

- Він дуже швидкий і розумний гравець. Можу сказати, що сьогодні він нічого особливо не показав, рухався в середині поля, відбирав м’яч і все.

- Чи будете на тренуваннях працювати над влучністю й реалізацією моментів?

- Ми завжди працюємо. І все, що ми напрацьовували на тренуваннях, ви могли бачити в першому таймі. Другий тайм виявився трохи змащеним. Були зроблені заміни. Наприклад, дуже добре зіграв Дуду, хоч і недовго пробув на полі.

- У «Динамо» вже п’ять очок…

- Так, але нам не можна розслаблятися. З такими командами, які в нас у групі, необхідно бути обережними, не можна їх недооцінювати. Потрібно грати, забивати, а значить – вигравати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер