Гравці «Динамо» про перемогу над «Карпатами»

Гравці «Динамо» про перемогу над «Карпатами»

«Динамо» – «Карпати» – 1:0. Післяматчеві коментарі

Андрій НЕСМАЧНИЙ, захисник «Динамо»:


- Досвід кількох останніх років показує, що після матчу збірних перша гра чемпіонату завжди дається нелегко. Добре, що журналістам, дивлячись збоку, здалося, що все було легко.

- Вам сьогодні вдалося віддати гольову передачу...

- Це була награна комбінація. Ми відпрацьовуємо розіграш таких стандартів, тому один із них і реалізували. Було видно, що «Карпати» не були до цього готові.

- «Карпати» створили проблеми нашому захисту?

- Гадаю, небезпечні моменти біля воріт Коваля – більшою мірою наслідок наших помилок, аніж заслуга суперника. Нерозв'язних завдань «Карпати» перед нами не поставили. Хоча зазначу, що це дуже хороша команда.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Із завтрашнього дня ми починаємо готуватися до матчу з «АЗ». Особисто я дивився матч «АЗ» проти БАТЕ, а за кілька днів усі разом розберемо його детальніше. Гадаю, все буде добре, у п'ятницю ми повернемося з Голландії з гарним результатом.

- Що істотно змінилося в «Динамо» після того, як команду очолив Олег Лужний?

- Олег Романович звертає більше уваги на техніку, просить, щоб ми більше грали низом у швидкий пас. У першому таймі проти «Карпат» нам це вдалося. Щоправда, після перерви трохи віддали ініціативу. Результат міг бути і кращим, але все одно ми задоволені. 

* * *

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:

- Перерва, пов'язана з матчами збірних, пішла на користь. Тим паче, що я проти Бразилії не грав, а просто поїхав підтримати команду. Ця пауза допомогла краще відновитися. Так, мені сьогодні не вдалося реалізувати багато моментів, але перемога команди – передусім. 

* * *

 Євген ХАЧЕРІДІ, захисник «Динамо»:

- «Карпати» – хороша команда, з ними завжди важко грати. Пам'ятаю, як минулого сезону вони обіграли нас у Львові 1:0. Сьогодні ж нам потрібна була перемога, щоб відчути впевненість.

- Мінімальний рахунок тримав у напрузі гравців до останніх хвилин?

- Так. Нам потрібно було забивати більше, тим паче, для цього були всі передумови. Головне, що самі не пропустили, хоча у «Карпат» моментів особливо не було. Ми добре зіграли в обороні, та й в інших лініях.

- Чому останнім часом команда краще грає в першому таймі, аніж у другому?


- Справді, ми й сьогодні перший тайм провели краще, а після перерви, напевно, втомилися. В цілому, на мій погляд, гра склалася добре.

- Затремтіло серце в моменті, коли Коваль далеко вийшов із воріт?


- Звичайно! Ми навіть не зрозуміли, куди він побіг. Але з ким не буває? Я також можу помилитися. Команда його підтримала.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер