Гравці «Динамо» про перемогу над «Ворсклою»

Гравці «Динамо» про перемогу над «Ворсклою»
Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:

- «Ворскла» не підпускала нас до воріт, грала дуже організовано. Плюс, у нас величезна втрата – Артем у лікарні. Знаю, що йому роблять операцію, а це дуже погано. У другому таймі сталися певні зміни, вийшли з дещо іншим настроєм і в результаті за п’ять хвилин вирішили результат матчу. Потім залишалося лише контролювати гру.

- Поразка «Шахтаря» була додатковою мотивацією?

- Для нас, передусім, важлива якість своєї гри. Результат «Шахтаря» нам на руку, але відставання все ще велике.

- Ще вірите в чемпіонство?

- Звичайно, віримо. Поки теоретично ми можемо його виграти, будемо вірити.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Грати було важко фізично. Тренер поміняв кількох гравців, залишивши 4-5 основних футболістів на лавці запасних. «Ворскла» добре оборонялася, але в другому таймі, коли вийшли свіжі гравці, все стало на свої місця. Ми стали більше атакувати. Найважливішим було забити перший м’яч, потім стало значно легше. Головне – здобули три очки, тим паче, що «Шахтар» програв, а «Металіст» та «Дніпро» зіграли внічию. Ми це зробили, тепер будемо готуватися до матчу в Манчестері. Сьогодні хороший день для «Динамо». Щоправда, дуже погано, що Мілевський отримав травму. У роздягальні ми забули гру з «Ворсклою», думаємо лише про «Манчестер Сіті».

- Деякі футболісти, в тому числі й ви, провели на полі весь матч. Вистачить сил на поєдинок в Англії?

- Так. У понеділок та у вівторок тренуватися, напевно, не будемо, лише проведемо відновлення. У нас є хороші масажисти, басейн, сауна. Тому будемо відпочивати й слухати теорію. А вже у вівторок полетимо до Манчестера, де в середу буде легке тренування, а в четвер – у бій!

- Після першого матчу з «Манчестер Сіті» вивчали потенційних суперників по чвертьфіналу?


- Ще ні. Мене про це запитували й хорватські журналісти, які вже написали, що ми виграємо Лігу Європи. Але почекайте, давайте спочатку пройдемо англійців. Потрібно йти крок за кроком. Якщо пройдемо далі – у п’ятницю подивимося жеребкування, а після нього й поговоримо. Поки ж уся увага на майбутню гру. Ще нічого не вирішено. У них сильна команда, на нас чекають дуже важкі 90 хвилин.

- Що буде найважливішим?

- На мій погляд, головне – добре зіграти в перші 15-20 хвилин, акуратно та з максимальною концентрацією. В англійців божевільні вболівальники. Нам потрібно закрити всі зони й не дозволити їм створити хоч якийсь момент біля наших воріт. Також дуже важливо забити м’яч. Якщо ми це зробимо, пройдемо далі.

- Після першого матчу з «Манчестер Сіті» ваша думка про суперника змінилася?

- Ні, в них дуже хороша команда, із серйозними гравцями, які коштують великих грошей. Повторюся, потрібно бути дуже уважними й серйозними, як і в Києві. Можливо, вони й не дуже зіграні, але футболісти надзвичайно сильні індивідуально. Кожен із них може вирішити результат матчу – Джеко, Тевес, Сильва.

* * *

Горан ПОПОВ, захисник «Динамо»:

- Перший тайм був дещо складним для нас, але в другому все налагодилося. Ми поговорили в роздягальні, тренер зробив дві істотні заміни – Ярмоленко та Єременко. Потім забили два м’ячі... Сьогодні ми показали, що кращі за «Ворсклу». Потрібно продовжувати йти до чемпіонства, тим паче, що оступився «Шахтар». І «Металіст» із «Дніпром» розішлися внічию. Кожен матч ми граємо все краще і краще. Тепер на нас чекає дуже важлива гра проти «Манчестер Сіті». Нам потрібно обов’язково забивати в Манчестері, щоб проходити далі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер