Гравці «Динамо» про перемогу над «Зорею»

Гравці «Динамо» про перемогу над «Зорею»

Леандро АЛМЕЙДА, захисник «Динамо»:

- Це мій третій гол за «Динамо». Я щасливий, що наша команда перемогла, а мені вдалося забити. Звичайно, цей успіх надасть нам сил.

- Як ви опинилися перед воротами?

- Такі моменти ми відпрацьовуємо на тренуваннях, тому я просто мав опинитися в тому місці.

- Ви вийшли на поле зі стартових хвилин, хоча у стартовому протоколі значилося прізвище Хачеріді. Встигли налаштуватися на гру?

- Для мене це рішення стало несподіваним. Загалом, я був готовий до гри, й оскільки тренер попросив мене вийти у стартовому складі, я намагався показати хорошу гру. Наша команда перемогла.

- З яким настроєм гравці «Динамо» виходили на поле, враховуючи невдачу в Португалії?

- Після матчу з «Брагою» ми були розчаровані, що не пройшли далі. Адже всі розраховували дійти до фіналу. Тепер зосередимося на чемпіонаті та Кубку України.

 
* * *


Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:


- Передусім, я хочу подякувати вболівальникам, які прийшли нас підтримати. У команди був доволі важкий та насичений графік. Як виявилося, ми не змогли його витримати і грати на трьох фронтах одночасно. Гадаю, це буде поживою для роздумів для всіх – і для кожного футболіста, і для керівництва. Незважаючи на психологічно негативний стан, який у нас був після вильоту з Ліги Європи, у сьогоднішній грі нам потрібно було обов’язково виграти, за будь-якої грі. Гадаю, за рахунок старання і бажання ми вибороли перемогу.

- Як відчуваєте, команда нормально сприйняла ваші різкі висловлювання після матчу з «Брагою» в Португалії?


- Сподіваюся, кожна людина, яка перебуває в команді, хоче лише перемагати і чудово розуміє, що для цього потрібно ще щось робити. Кожен сам розбирається в собі й має розуміти, що програвши битву не потрібно перекладати відповідальність на когось іншого. Необхідно шукати причини в собі, лише в цьому випадку, висловлюючись образно, у нас є всі шанси виграти війну. Кожен має розібратися, що він не допрацював. Ще Валерій Лобановський свого часу казав: «Мене не цікавить, чому ні. Мене цікавить, що ви зробили для того, щоб було так».

- Хлопці прислухалися до ваших слів? Чи змінилося їхнє ставлення?


- За такий короткий період ми навіть не завжди розуміємо певні речі й суть почутого. Для цього потрібен певний час. Вважаю, кожен усвідомлює відповідальність, що лежить на ньому, граючи в такій команді, як «Динамо». Саме це ми, хлопці, які вже не перший рік грають у команді, намагаємося передати всім легіонерам і молодшим нашим товаришам.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер