Гравці «Динамо» про перемогу в Суперкубку

Гравці «Динамо» про перемогу в Суперкубку

Після гри «Шахтар» – «Динамо» (1:3) та здобуття Суперкубка України динамівці не приховували своїх радощів від перемоги, із задоволенням спілкувалися з журналістами і у якості жарту дозволяли собі гучні висловлювання.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Артеме, чому ви вийшли з роздягальні без медалі?


- У мене їх багато, і мені здається, сьогодні для нас головною була не медаль, а перемога над «Шахтарем». Старт сезону вийшов дуже вдалим, саме це було для нас основним

- Коли стався переломний момент у грі?


- Гадаю, в першому таймі, який ми провели дуже добре. На мій погляд, ми багато в чому перевершували суперника, грали впевненіше й були сильнішими. Діяли дуже щільно й жорстко.

- Що вам сказав президент після матчу?

- Ігор Михайлович привітав із перемогою і сказав, щоб ми не забували про гру з «Металістом».

- Чи було в роздягальні шампанське?

- Так, усе було.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Гадаю, початок сезону можна вважати вдалим – ми здобули перший трофей. Усі дуже задоволені, адже чекали на це два роки. Ця перемога – наш подарунок київським уболівальникам («Огнєне, скажи, що ми були на голову сильнішими! – зробив істотне доповнення в інтерв’ю партнера Денис Гармаш, який проходив повз). Ми справді добре грали.

- Вийшов реванш за 2008-й рік, коли «Динамо» в Полтаві програло Суперкубок «Шахтарю» по пенальті?

- Звичайно. Сьогодні ми виграли впевнено й заслужено. 3:1 – чудовий рахунок, ми забили три красивих м’ячі й тепер привеземо трофей до Києва. Тепер будемо готуватися до матчу з «Металістом».

- За якого рахунку зрозуміли, що перемога від вас нікуди не втече?

- Після третього м’яча, який забив Мілевський. Гадаю, запорука успіху в тому, що ми виконали все, що нам сказав перед грою Юрій Павлович.

- Не вважаєте, що «Динамо» в певних моментах пощастило?


- Звичайно, без успіху не обійшлося. Згадайте фінал Кубка, коли нам не щастило, зокрема, я маю на увазі момент у Мілевського, влучання у стійку. Має ж бути фортуна колись і на нашому боці.

- Чи казав вам президент про преміальні?

- Ні. Головне, що ми привеземо до Києва трофей!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер