Гравці «Динамо» про гру з «Кривбасом»

Гравці «Динамо» про гру з «Кривбасом»

"Кривбас" - "Динамо" - 2:1. Післяматчеві коментарі гравців

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник "Динамо":

- Гадаю, ця поразка додасть нам мотивації й у майбутньому ми не будемо припускатися подібних помилок. Зараз у нас буде невелика перерва, команда відпочине, збереться й буде вирішувати поставлене завдання.

- Перенос матчу із "Шахтарем" – до кращого?

- Гадаю, так, враховуючи нелегкий календар. Після перемоги над "ПСЖ" у нас були одні емоції, зараз інші… Нам справді необхідно трохи відпочити.

- Чи можна сказати, що "Динамо" важко вписується в європейський графік проведення матчів?

- Не думаю. Ми звично виграємо й проходимо далі на всіх фронтах. Просто сьогодні відбулася маленька осічка. Але нічого, це футбол, тут усе буває.

* * *

Сергій КРАВЧЕНКО, півзахисник "Динамо":

- Ніяких подарунків "Кривбасу" ми робити не збиралися. Очевидно, господарі самі перед своїми вболівальниками прагнули зробити собі подарунок. Ми теж намагалися виграти цей матч, ні про яку розслабленість не може бути й мови. Просто так сталося, це футбол. Ми не використали багато моментів, але це не є нам виправданням. Із сьогоднішньої поразки потрібно зробити висновки й рухатися далі.

- Можна сказати, що ця поразка піде на користь команді?

- Будь-яка невдача чомусь повчає. Навіть більшою мірою, ніж перемога. Але краще, звичайно, вигравати, оскільки зараз настрій поганий. У принципі, нічого страшного не сталося. Але, звичайно, дуже неприємно.

* * *

Станіслав БОГУШ, воротар "Динамо":

- Я, звичайно, вітаю "Кривбас" із ювілеєм. Прикро, що нам не вдалося їх обіграти, напевно, вони просто сильніше прагнули перемогти. Забивши гол першими, ми розслабилися, чого не варто робити в такій грі, а потім не змогли відігратися. Плюс, був присутній нефарт. Гадаю, ця поразка може піти нам на користь, у певній мірі струсоне команду, й надалі ми вже не будемо собі дозволяти подібної розслабленості.

- Можливо, "Динамо" сьогодні недооцінило суперника?

- Ні, жодної недооцінки не було. Ми знали, що "Кривбас" - доволі серйозна й добротна команда, просто напередодні ми провели дуже напружений і відповідальний матч із "Парі-Сен-Жермен", після якого, можливо, перебували не в найкращих кондиціях.

- Коли "Кривбас" забивав перший м'яч, Мотуза не втримали захисники?

- Так, у той епізод втрутився вітер, вони, мабуть, гадали, що нападник не отримає пас. До речі, в попередньому моменті ситуація була схожою, але з другої спроби Мотуз упорався й поцілив у ворота.

* * *

Цікаво було дізнатися й думку про гру нападника "Кривбаса" Сергія МОТУЗА, який забив перший м'яч у ворота "Динамо".

- Сьогодні ми відіграли проти дуже гарної команди, рівень якої вищий, ніж у нас. Ми дивилися гру "Динамо" проти "ПСЖ", коли кияни просто "порвали" суперника з рахунком 3:0, незважаючи на те, що перший їхній поєдинок закінчився нульовою нічиєю. Але ми дали бій і, гадаю, гра всім сподобалася.

- Як вважаєш, за рахунок чого, насамперед, "Кривбас" сьогодні переміг?

- Ми строго зіграли в усіх лініях, намагалися нічого не дозволити зробити супернику в атаці. Свої ж моменти використовували в контратаках. Команда виконала установку головного тренера й за рахунок цього досягла результату.

- Важче за все, напевно, було наприкінці матчу?

- Звичайно, в цей період часу розпочався штурм наших воріт, а ми трохи підсіли, оскільки вже не вистачало сил.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер