Гравці «Динамо»: від Трускавця до Майямі

Гравці «Динамо»: від Трускавця до Майямі

Щороку футболісти «Динамо» під час відпустки відкривають для себе нові країни. Років десять тому команда практично всім складом їздила до ОАЕ, що тільки відчинили двері для туристів. Зараз динамівці вважають за краще відпочивати сім’ями.

Останні два роки Олександр Шовковський із дружиною Ольгою обирають «стареньку» Європу. Спершу пара милувалася визначними пам’ятками Греції та Італії, потім зробила тур по виноробних регіонах Франції. Цього року подружжя обрало столицю Англії – Лондон.

Колега Шовковського Станіслав Богуш після поєдинку з «Фенербахче» поїхав відвідати родичів у Запоріжжі. Потім воротар з коханою дівчиною вилетів до Домініканської республіки, на пляжах якої має намір відпочити аж до новорічних свят.

Як і два роки тому, на східне узбережжя США поїхав теплолюбний Бадр Ель Каддурі. Разом із дружиною та трирічною донькою Бадр відпочине на пляжах Майямі, а потім відвідає Нью-Йорк.

У цих же місцях у грудні розважатимуться Олександр Алієв і Артем Мілевський. Узбережжя Атлантики друзі вподобали давно. Кілька років тому вони відпочивали на Кубі і залишилися задоволеними. Окрім відвідування пляжів Майямі-біч Олександр має намір проводити щоденні відновлювальні заняття, які йому передбачені лікарями після операції.

Вирішили не порушувати усталених традицій Тарас Михалик і Андрій Несмачний. Захисники залишилися вірними мальовничим пейзажам Західної України. Михалик весь місяць має намір провести в рідному Любешіві, періодично виїжджаючи на полювання в ліси Волині і на риболовлю на озеро Свитязь. Інші цілі в Несмачного, переваги якого віддані Трускавцю. Андрію, який побачив у неповні тридцять років з півсотні країн світу, достатньо тиші передгір’я Карпат, лікувальної води і товариства дружини Ольги і доньки Мілани.

В улюбленій Франції відпочивають після напруженого року Пап Діакате й Ісмаель Бангура. Пап приїхав до Нансі, який став для нього рідним, і відвідав поєдинок місцевої команди в чемпіонаті Франції. До речі, «Нансі», який нинішнього сезону зірок із неба не хапає, Діакате порадував, перемігши «Гренобль» 2:0. Частину відпустки футболісти проведуть на батьківщині, в Сенегалі і Гвінеї відповідно.

У Бєлграді відпочиває і відновлюється після операції Мілош Нінкович. А Малхаз Асатіані поїхав до Москви. У найближчий місяць стане відомо, чи продовжить грузинський захисник кар’єру в «Динамо».

Про те, як гравці «Динамо» провели Різдво і зустріли Новий рік, ми розповімо в наступному матеріалі. Нагадаємо, що з відпустки гравці і тренери команди виходять 10-го січня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер