Гравці «Динамо»: серйозний настрій перед Харковом

Гравці «Динамо»: серйозний настрій перед Харковом

Сьогодні київські динамівці провели відкрите тренування на клубному стадіоні. На ньому були присутні як спортивні журналісти, так і прості вболівальники. І якщо фанати прийшли просто пофотографуватись і взяти автограф у своїх кумирів, то «акулам пера» необхідно було спілкування. Деякі футболісти охоче погодились дати інтерв’ю.

Папе Діакате, захисник «Динамо»:

- Мої враження від тренування з присутністю уболівальників найкращі. Адже ми граємо для них, а вони нас підтримують у будь-який час, за будь-якої погоди. Наприклад, минулого разу на стадіоні зібралось чимало фанатів, попри проливний дощ. Тому, гадаю, якщо у нас є можливість, ми повинні зустрічатись із нашими прихильниками і приділяти їм більше уваги. Це приносить взаємну користь.

- Як готуєтесь до останньої гри з «Металістом»?

- Нічого особливого, адже це просто черговий матч, яким нічим не відрізняється від решти. Ми знаємо, що якщо «Шахтар» зіграє внічию або програє, ми можемо стати чемпіонами. Свій матч, думаю, ми виграємо, адже ми – «Динамо» (Київ)!

- Ви думаєте ще є шанси на чемпіонство?

- Буде дуже важко, але ви знаєте, футбол дуже важка і дивна гра, тут усе може статись. Якщо ми виграємо, будемо молитись, щоб «Шахтар» втратив очки, і ми стали чемпіонами.

- Як почуваєтесь після дискваліфікації?

- Вважаю, вона була заслуженою. Добре, що я повинен був пропустити всього лише одну гру, що я вже зробив. Тож тепер готовий до бою в останньому матчі чемпіонату.

Владислав Ващук, захисник «Динамо»:

- Нам усім приємно було провести тренування, на якому були присутні вболівальники. Окрім того, із нами ще тренувались хлопці 1995 року народження – для них, думаю, це теж стало справжньою подією. Загалом же, ми стаємо все ближче і ближче до наших уболівальників, напевне, скоро і з ними будемо грати.

- Такі тренування піднімають настрій перед матчем?

- Сьогодні, звичайно, у нас настрій піднявся, а щодо гри, то її ми обговорюватимемо завтра. Готуємось до неї у звичному режимі і налаштовуємось лише на перемогу.

- «Динамо» ще може стати чемпіоном?

- Потрібно сподіватись до останнього. Звичайно, у грі двох донецьких команд мало шансів на те, що «Металург» забере очки в «Шахтаря», але все може бути.

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- Я вважаю, що присутність уболівальників на трибуні під час тренування – це правильно. Раніше нічого подібного не було. Завдяки порідним заходам їх і на матчах збиратиметься більше.

- Сьогодні ви тренувались із хлопчаками, яким показували основні вправи. Як почувались у ролі лідера?

- Я поки ще відчуваю себе гравцем. Усі футболісти пройшли цей шлях – спочатку грали в дитячих командах, потім у юнацьких, і так далі. Хлопці молодці, стараються. Думаю, усе залежить від них самих.

- А діти відчували, що вони поруч із зірками?


- Не знаю. Зірок у нас немає.

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- Чого ви очікуєте від матчу в Харкові?

- Думаю, як із нашого боку, так і з боку «Металіста» боротьба буде не на жарт.

- Як ви гадаєте, у наступному сезоні «Металіст» і «Дніпро» зможуть стати «третьою силою», яка складе серйозну конкуренцію «Шахтарю» і «Динамо»?


- Думаю, так.

- Це піде лише на користь чемпіонату?
- Звичайно. Хотілося б, щоб таких команд було більше – зростав би і рівень чемпіонату. Далеко ходити не потрібно, візьмемо для прикладу російський чемпіонат. Там до останнього туру невідомо, яка команда посяде перше місце. Той же ЦСКА, «локомотив» чи «Спартак» виявляються внизу турнірної таблиці, але пробираються нагору. Крім того, команди, які тільки вийшли в прем’єр-лігу з першого дивізіону, становлять серйозну грандам.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер