Гравці «Дніпра» про матч із «Динамо»

Гравці «Дніпра» про матч із «Динамо»

Футболісти «Дніпра» після гри з «Динамо» (1:0) охоче йшли на контакт із пресою.

Сергій КРАВЧЕНКО, півзахисник «Дніпра»:

- Звичайно, ми серйозно налаштовувалися на «Динамо», тим паче, що зараз вони показують таку гру. Вважаю, в перших двох іграх ми втратили чотири очки, тому настрій був бойовим. На «Динамо» спеціально налаштовуватися не потрібно, граючи на такому чудовому стадіоні, який заповнили вболівальники.

- За рахунок чого вдалося переграти «Динамо»?

- Складно виокремити один компонент. На поле виходять 11 футболістів, плюс сім запасних, плюс тренерський штаб. Ми всі – одна команда. Зі своїм завданням добре впоралися, хлопці виконали все, що казав тренер. Планували переграти динамівців у русі, за рахунок агресивної гри. Ми знаємо, що вони полюбляють повозитися з м’ячем, зокрема – Єременко, Ярмоленко, Гусєв, Нінкович та Алієв, який вийшов на заміну. Тому ми мали не дати їм цього робити, а також не дозволити зіграти у свій футбол, їм це не подобається. Словом, план на гру спрацював. Ми закономірно забили гол.

- У діях суперника відчувалася втома?

- Можливо. Але нас це не має хвилювати. Головне, що ми здобули перемогу й заробили три очки.

* * *

Іван СТРІНІЧ, півзахисник «Дніпра»:

- Ми розраховували розпочати з перемог у перших двох іграх, але не склалося. Зате сьогодні здобули дуже важливих три очки.

- Хто із суперників завдав найбільше проблем?

- Я не настільки добре з ними знайомий, щоб відповісти на це питання. Знаю лише Шевченка, Вукоєвича, Нінковича.

- У тренера були до вас претензії після першого тайму?

- Так, він вказав на мої помилки, трохи змінив позицію. Я почав діяти справа. Так склалося, що забив м’яча й ми виграли.

- Як вам атмосфера на стадіоні?

- Усе чудово! Вона схожа на атмосферу на домашньому стадіоні «Хайдука».

* * *

Руслан РОТАНЬ, півзахисник «Дніпра»:

- На діях динамівців позначилася гра з «Манчестер Сіті», де вони виплеснули всі емоції. Це певною мірою зіграло нам на руку. Гадаю, ми переграли «Динамо» у психологічному плані, це найголовніше.

- Які були корективи Рамоса в перерві?


- Тренер попросив в жодному разі не сідати назад, по можливості пресингувати на половині поля суперника.

- Хто із суперників завдав найбільше проблем?

- У них уся команда складається з хороших футболістів, успішно грає в Лізі Європи. Тому зосереджуватися на особистостях вважаю за неправильне. Кияни сильні командною грою.

- Відрив в очках від «Динамо» скоротився. Будете продовжувати битися за зону Ліги чемпіонів?

- Давайте не будемо робити гучних заяв. Так, ми переграли «Динамо», це наш конкурент. Але робити кроки вперед необхідно поступово. Коли будемо на третьому місці, тоді замахнемося на друге. А поки будемо намагатися в кожному матчі грати на перемогу.

- У попередніх матчах вам доводилося грати в меншості. Сьогодні була установка на випадок, якщо теж залишитеся вдесятьох?

- До речі, мені сподобалося, як відпрацював сьогодні арбітр. Усі свистки були по грі. На мій погляд, чіплятися нема до чого. Гадаю, збоку динамівців до нього також немає претензій.

- Після завершення матчу всі побігли вітати Лаштувку. Ця гра була для нього особливо важливою?

- Так, звичайно. Ми його вітали з успішною грою, адже в попередніх матчах пропускали по два м’ячі, тому психологічно було непросто і нам, і йому. Зрозуміло, що воротарю хочеться зіграти «на нуль». У чомусь ми йому допомогли, а в чомусь він нас врятував, зокрема, коли витягнув складний удар Ярмоленка. Ми йому дуже вдячні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер