Гравці «Зорі»: «Перший тайм ми провели добре»

Гравці «Зорі»: «Перший тайм ми провели добре»

Про минулий поєдинок висловили свою думку і футболісти «Зорі».

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ, захисник «Зорі»:

- Мені здається, в першому таймі ми грали дуже організовано. Динамівці біля наших воріт майже нічого не створили. А момент із голом відразу після перерви потрібно ще раз уважно подивитися на предмет офсайду. На мій погляд, він, скоріше, був. У нас молодий колектив, тому після пропущеного м’яча у хлопців руки трохи опустилися, ми не могли нічого зробити, і на контратаці пропустили ще один гол. Але, повторюся, вважаю, за організацією гри в першому таймі - це, напевно, найкращий наш матч.

- Можна сказати, що перший пропущений гол зломив команду?

- Звичайно. Ми побудували свою гру на достатній уважності і зібраності позаду, і хотіли на контратаках забити свій м’яч. Але пропущений гол, звичайно, вніс свої корективи, і нам уже потрібно було більше атакувати. Від цього з’являлися вільні зони, які вміло використовували київські динамівці, забивши другий м’яч.

- Хто припустився помилки в тому моменті, коли Ярмоленко залишився зовсім один у штрафному майданчику?

- Зараз складно сказати, потрібно подивитися повтор. Ми неправильно перебудувалися, потрібно було, щоб якомога більше гравців «сідали» за лінію м’яча. Напевно, нам ще не вистачає досвіду на рівних протистояти таким командам, як «Динамо». Гості ж просто реалізували ті моменти, які в них були.

- У «Зорі» ще є можливість десь набрати очки?

- Звичайно, попереду ще стільки ігор. Мені здається, якраз зараз нам потрібно концентруватися, і якщо будемо грати так само, як сьогодні в першому таймі, упевнений, свої очки ми ще наберемо, вирішивши питання збереження прописки у Прем’єр-лізі.

- «Динамо» забило обидва м’ячі за допомогою схожих комбінацій. Чому не вдалося передбачити такий розвиток подій хоча б удруге?

- Знову ж таки, повторюся, в нас достатньо молода команда, багато гравців лише роблять перші кроки в елітному дивізіоні. Звичайно, не обійшлося без помилок у перестановках, тому і не вдалося досягти більш сприятливого результату.

* * *

Богдан ШУСТ, воротар «Зорі»:

- На мій погляд, у першому таймі ми зіграли добре. Не знаю, що відбулося у другому, коли ми пропустили два м’ячі. Після цього, звичайно, стало дуже важко. Не хотів би розбиратися, чи помилився боковий суддя, зарахувавши гол, але після цього дуже складно відігратися, особливо з таким суперником, як «Динамо». Проте, ми прагнули контратакувати, не просто бити м’яча вперед. Навіть після другого гола ми не зупинилися, але, на жаль, не вдалося реалізувати моменти і зробити хороший подарунок – як своїм сім’ям, так і вболівальникам, які прийшли нас підтримати сьогодні.

- Другий гол – наслідок позиційної помилки захисників?

- Не моя справа коментувати, хто помилився. Ми будемо розбирати цей момент, гадаю, тренер вкаже на наші недоліки.

Дивіться фотогалерею матчу

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер