Ігровий вікенд для орендованих динамівців

Ігровий вікенд для орендованих динамівців

Юнес Беланда, який у нинішньому сезоні виступає за «Ніццу», відновився після травми, через яку він пропустив Кубок африканських націй. Він з’явився на полі вперше у цьому році, після більш ніж місячної перерви. Це сталося на 64-й хвилині гостьового поєдинку «Ніцци» проти «Монако». На той момент «Ніцца» поступалася з рахунком 0:2, а в підсумку зазнала розгромної поразки - 0:3. До речі, Юнес залишився єдиним гравцем, який вийшов на заміну у складі «Ніцци» в цьому матчі.

Поразка прямому конкуренту (перед грою «Ніцца» та «Монако» ділили перше місце Ліги 1) відкинула команду Юнеса на третю сходинку - тепер попереду ще й ПСЖ.

У понеділок ввечері другу перемогу в іспанській Ла Лізі цього сезону здобула «Гранада», за яку на правах оренди виступає Артем Кравець. «Гранада» перемогла «Лас Пальмас» з мінімальною перевагою - 1:0. Кравець з’явився на полі на 88-й хвилині. Звітний матч став для Артема 19-м у Ла Лізі.

Завдяки цій перемозі «Гранада» залишила останню сходинку чемпіонату і тепер має рівну кількість очок з хіхонським «Спортингом», який посідає 18-те місце.

Повернувся до розташування англійського «Халл Сіті» Дьємерсі Мбокані, який разом зі збірною ДР Конго дійшов до чвертьфіналу Кубка африканських націй (на континентальній першості Мбокані взяв участь у трьох матчах з чотирьох, голів не забивав).

Дьємерсі потрапив до заявки «тигрів» на домашній матч проти «Ліверпуля», у якому «Халл» здобув сенсаційну перемогу з рахунком 2:0, проте на полі не з’явився.

Загалом минулий тиждень видався напрочуд вдалим для «тигрів» - посеред тижня вони не пропустили жодного м’яча на «Олд Траффорді», зігравши внічию з «Манчестер Юнайтед». Завдяки цим успіхам «Халл Сіті» піднявся на 18-ту сходинку. Для того, аби залишити зону вильоту, залишилося зовсім трохи - одразу три клуби мають усього на одне очко більше, ніж у команди Мбокані. До слова, серед них і минулорічний чемпіон - «Лестер Сіті».

Клуб Лукаша Теодорчика, «Андерлехт», в останньому турі бельгійської Про-ліги втратив очки, зігравши внічию (0:0) на виїзді з «Локереном». Теодорчик провів повний матч, але «відзначився» лише попередженням. Тим не менше, Лукаш продовжує впевнено очолювати рейтинг бомбардирів чемпіонату, маючи у своєму активі 17 голів.

Ця нічия стала вже другою поспіль нульовою для «Андерлехта», який тепер відпустив лідируючий «Брюгге» на відстань у три очки.

*фото rsca.be

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер