Ігор Суркіс: «У будь-якому випадку, нам потрібно проходити до групового турніру»

Ігор Суркіс: «У будь-якому випадку, нам потрібно проходити до групового турніру»

Першим дзвінком, на який президент київського «Динамо» Ігор Суркіс відповів відразу ж після закінчення жеребкування третього раунду Ліги чемпіонів, виявився дзвінок з клубної прес-служби.

- Ігоре Михайловичу, якою була ваша перша реакція на результат жеребкування для київського «Динамо»?

- Реакція абсолютно нормальна, спокійна. Оскільки в потенційних суперниках у нас були «Ювентус», «Фіорентина», «Барселона», «Ліверпуль» – команди, які на сьогоднішній день будуть все ж таки сильніші за «Спартак».

- А от москвичі, напевно, не дуже задоволені жеребкуванням, тому що їм могли дістатися слабкіші команди, погодьтеся?

- У будь-якому випадку, нам треба грати і проходити до групового турніру Ліги чемпіонів. Єдина проблема – це те, що спартаківці грають на штучному полі.

- Чи не намагалися ви вгадати суперника перед жеребкуванням?

- Ні. В такій компанії команд вгадати дуже складно.

- Чи можливе кадрове посилення команди перед третім кваліфікаційним раундом, куди, сподіваємося, київське «Динамо» потрапить?

- В нашому житті все можливо.

- Чи задовольнила вас гра київського «Динамо» в першому матчі другого кваліфайнраунда проти «Дрогеди»?

- Результат досягнуто позитивний, і це головне. А якість і зміст гри мають проаналізувати тренери команди й самі гравці. І знайти відповідь, скажімо, на питання, чому було не реалізовано стільки голевих можливостей.

Але якщо врахувати, що в Дубліні наша команда грала після важкого матчу з «Дніпром» і добилася перемоги, то загальний підсумок задовільний. У футболі ж, як я вже відзначив, головне – результат.

- Що ви можете сказати про результати жеребкування для донецького «Шахтаря»? Пощастило гірникам?

- Вважаю, що загребське «Динамо» – прохідний для «Шахтаря» суперник. В усякому разі, ми свого часу проходили його успішно. Тим паче, що загребці втратили велику кількість провідних гравців. Тому я вважаю, що донецькому «Шахтарю» цілком під силу пройти цього суперника.

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер