Новорічне вітання вболівальникам від президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса

Новорічне вітання вболівальникам від президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Суркіса

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!
       
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, бо символізують собою завершення старого року й сповнюють наші серця надією на краще у році новому.
      
Рік 2007-й для нас, динамівців, виявився надзвичайно важким і неоднозначним.  Адже на тлі перемог на внутрішній арені, коли було завойовано всі трофеї українського футболу – золоті медалі чемпіонів країни, Кубок  та Суперкубок України, душевним болем відгукуються наші спогади про невдачі команди в груповому турнірі Ліги чемпіонів.
      
Проте будь-яка поразка – то є урок. Гіркий, але досвід. На якому вчаться, роблять висновки, аналізують невдачі. Лише за таких умов можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги. Саме такий шлях свого розвитку обрали й ми на наступний рік, на майбутнє. А здійснення усього запланованого неможливе без вашої підтримки, наші щирі вболівальники.
      
Висловлюючи вам велику подяку за те, що ви ділили з нами не тільки радість перемог, а й гіркоту поразок, у ці святкові дні бажаю вам міцного здоров»я, особистого щастя, яскравих успіхів і звершень! Нехай завжди у ваших домівках панують мир та сімейний затишок, а у ваших серцях – звучить чарівна мелодія Віри, Надії й Любові!
З Новим 2008-м роком!

З повагою,
президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер