ІІІ Турнір Олександра Шпакова виграло «Динамо-80»

ІІІ Турнір Олександра Шпакова виграло «Динамо-80»

У ньому змагалися чотири команди учнів видатного динамівського Тренера з великої літери, Олександра Олександровича Шпакова, складені з гравців 1968, 1976, 1980 та 1985 років народження. З кожним роком турнір стає все багатшим на учасників та більш представницьким, тим самим чітко демонструючи – скільком же різним та чудовим хлопцям Сан Санич дав путівку у футбол, а де й виклав важливі життєві уроки.

Вигравши всі матчі, вперше чемпіоном стала команда «Динамо» 1980 року народження. Тим самим вона перервала монополію старших товаришів – перші два турніри виграло «Динамо» 1976 року, яким цього разу дісталося друге місце. У поєдинку за друге місце «Динамо»-76 поступалося 85-му у два м'ячі, але завдяки великим зусиллям, волі й майстерності у другому таймі переломило хід зустрічі. Четверту позицію посіли ветерани-68.

Найкращим гравцем турніру визнано свіжоспеченого наставника «Динамо» U-19 Ігоря Костюка, найкращим голкіпером Костянтина Лещука («Динамо-80»), бомбардирами Євгена Луценка («Динамо-80») та Сергія Мельника («Динамо-85»), які забили по п’ять м'ячів. Приз глядацьких симпатій дістався Віктору Морозу, який відіграв усі матчі за «Динамо-68». Також відома німецька фірма JAKO нагородила пам’ятними футболками тих, хто особливо відзначився, – Ігоря Жабченка («Динамо-68»), Андрія Коляду («Динамо-85»), Олександра Поліщука («Динамо-80») та Олександра Клименка («Динамо-76»).

Про широкі плани організаторів відзначити 40-річчя тренерської діяльності Олександра Шпакова в київському «Динамо» було оголошено після завершення турніру. Враховуючи, наскільки вписався в календар вітчизняних змагань та став невід'ємною його частиною турнір «Премія Шпакова», охоче віриться, що все задумане буде втілено найкращим чином.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер