Ікер КАСИЛЬЯС: «Ліга чемпіонів – дуже відповідальний турнір»

Ікер КАСИЛЬЯС: «Ліга чемпіонів – дуже відповідальний турнір»

- Ви є найдосвідченішим гравцем команди в єврокубках, завтра можете встановити рекорд Ліги чемпіонів. Які особисті цілі перед собою ставите?

- Так, я маю певний досвід, але все одно маю готуватися до кожної гри так само, як й інші гравці. Ліга чемпіонів – дуже відповідальний турнір. Ми маємо показати наші найкращі якості.

- Чи легко ви знаходите спільну мову з партнерами по команді, серед яких багато молодих гравців?

- У мене чудові стосунки з усіма партнерами по команді. Наш капітан – це справжній лідер, який завжди веде партнерів за собою. Ми допомагаємо молодим гравцям, ділимося досвідом, але багато чого можна навчитися й у них.

- Ваша дружина вже змирилася з вашим переходом до «Порту», адже вона казала, що це клуб не вашого рівня?

- Так, зараз уже все гаразд. У професійному житті буває, що потрібно переїжджати, змінювати клуб, місто, обстановку. І моя родина із розумінням ставиться до цього.

- Завтрашній матч може стати для вас рекордним у Лізі чемпіонів, ви є триразовим володарем трофею… Порівняйте ставлення до участі в турнірі, атмосферу перед матчами в «Порту» та в «Реалі».

- Ще невідомо, чи буду я грати завтра, адже останнє слово за тренером. Потрібно бути в хорошій формі, аби грати на рівні. Щось особливе є в «Реалі», щось у «Порту», але загалом відчуття ті ж самі. Звичайно, завжди хочеться  перемагати. Я хочу, щоб ми перемогли завтра, хочу, щоб ми пройшли цей етап, вийшли до наступного раунду змагань.

- Для вас це вже шістнадцятий єврокубковий сезон. Чи радите щось особливе своїм молодим партнерам по команді?

-  Звичайно, я завжди намагаюся знайти якісь особливі слова. Але, насправді, я такий самий гравець, як і всі інші, намагаюся нічим не виокремлюватися, оскільки хочу, щоб мене сприймали так само, як усіх інших гравців. Адже я є лише частиною команди. Як і всі, я хочу лише перемагати та радіти перемогам разом із моєю командою.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер