Тетяна ВОРЖЕВА: «Бажаю нашим хлопцям зіграти проти «Валенсії» так, немов від перемоги у цьому матчі залежить все їхнє життя»

Тетяна ВОРЖЕВА: «Бажаю нашим хлопцям зіграти проти «Валенсії» так, немов від перемоги у цьому матчі залежить все їхнє життя»

Багато шанувальників нашої команди серед представників української естради, шоу-бізнесу та культури. Тетяна Воржева – учасниця проекту «Фабрика зірок-3», співачка та телеведуча.

Окрім цього, вона активно захоплюється спортом, займається ним сама й уболіває за київське «Динамо» та збірну України.

- Ви виступали на НСК «Олімпійський» під час нещодавнього заходу. Вам близька ця тема?

- Так, цей показ організував мій творчий друг Максим Симороз, я підтримала його ініціативу, адже акція була справді дуже цікавою. Для шанувальників футболу це була можливість «доторкнутися» до своїх кумирів, та й демонстрація футболок різних відомих футболістів сама по собі цікава подія. Оскільки я маю безпосереднє відношення до спорту, знаю, чим живуть спортсмени, мені це близько, тому була рада взяти участь.

- Ви вже неодноразово бували на «Олімпійському». Вам подобається ця арена?

- Так, дуже. Це справжній європейський стадіон високого рівня, великий та красивий. Якось ми навіть заходили до роздягальні футболістів. Звернула на себе мою увагу присутність ікони в роздягальні та порадувало, це відповідає нашим християнським звичаям, значить, Бог зберігає нашу команду. І я теж вірю в хлопців.

- Рік тому Ви були ведучою спортивних новин «ПроСпорт». Чи стали активною вболівальницею після цього?

- Я й до цього цікавилася спортом, не можу сказати, що дуже вже активно, але за найважливішими подіями стежила. Мій хлопець дуже любив футбол, вони з друзями часто збиралися та дивилися разом матчі, я також при цьому була присутня, спостерігала. А після «ПроСпорту», безумовно, все стало серйозніше. Я повністю поринула в цю атмосферу, стала уважніше стежити за іграми та підтримувати київське «Динамо». Ми всією редакцією дивилися матчі перед ефіром, і мене вразила ця не награна єдність.

- Ви – учасниця «Фабрики зірок-3», зараз переважно займаєтеся музикою та співаєте. Як поєднуєте це з футболом та «Динамо» (Київ) зокрема?

- Мені це вдається, адже і спорт, і творчість – це важливі аспекти життя. Я за спорт, і мій проект спрямований на його розвиток та масовість. Я також хочу знімати кліпи про спорт, у мене є багато думок на цю тему. У них можна задіяти й футболістів. Словом, я це лише підтримую, адже спорт об'єднує, забезпечує єдність.

- Ви народилися в Німеччині, у Дрездені, ваші батьки звідти?

- Усе дуже просто: мій тато був військовим та служив там. Тому мене й сестру мама народила там. Певний час ми жили в Німеччині, але я цього не пам'ятаю, тому мови не знаю. А ось моя сестра – фахівець із німецької філології. Тато з мамою його так само знають, а я більше – англійську.

- Чи знайомі ви з кимось із динамівських футболістів? У вас є улюблений гравець?

- Когось одного відзначати не стану. Є хлопці, з якими я знайома. Зокрема, мій товариш – воротар Саша Рибка. Він дуже талановитий хлопець, харизматичний та взагалі молодець. Ми знайомі з дитинства, оскільки є сусідами, й синхронно розвивалися: я – у своїй сфері, а він – у своїй. Я вважаю його дуже здібним, і мені шкода, що виникла ця ситуація з дискваліфікацією. Сподіваюся, у Сашка все буде добре, й він знову повернеться на високий рівень. Я в нього вірю.

- Із донецьким «Шахтарем» асоціюється співачка Гайтана, для «Динамо» пісню написала група С.К.А.Й. А хотіли б Ви підтримувати своєю творчістю нашу команду?

- Так, дуже! Мені це дуже близько, тому із задоволенням виступила б! Коли я працювала у «ПроСпорт», у мене навіть була така ідея. Тож якщо команда побажає мене побачити в ролі своєї музи, я готова.

- В Америці великі змагання з американського футболу та інші важливі спортивні заходи відкривають співачки зі світовим ім'ям. На відкритті НСК «Олімпійський» виступала Шакіра. Як ставитеся до такої практики?

- Дуже позитивно, все ж таки, це шоу, яке має бути красивим. Чоловіки змагаються, а жінки прикрашають такі заходи. Адже музика, так само як і футбол, об'єднує.

- Чого б побажали київському «Динамо» у другій частині сезону?

- Ох, я б їх налаштувала, якщо б у мене була така можливість, це я вмію (посміхається). Насамперед, потрібно віддано ставитися до своєї справи, вірити, що ми найкращі. Тому що здібності, потенціал є в кожного. Я знаю, що незабаром команда проведе зустріч проти іспанської «Валенсії». Так от, нашим хлопцям потрібно зіграти так, немов від перемоги у цьому матчі залежить усе їхнє життя. Нехай знають, що ми переживаємо та пишаємося їхніми успіхами. Це має їх надихати та налаштовувати лише на перемогу!

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер