»Іллічівець» - «Динамо». Напередодні матчу

»Іллічівець» - «Динамо». Напередодні матчу

Колись маріупольська команда вважалась одним із чи не найзручніших суперників для динамівців. Але останнім часом перемоги над «Іллічівцем» даються «біло-синім» не так уже й легко.

У попередньому чемпіонаті кияни і зовсім втратили очки у домашній зустрічі, а на виїзді у непростому поєдинку святкували мінімальну перемогу. Аналогічно у першому колі цього сезону – успіх підопічним Анатолія Дем'яненка приніс єдиний точний удар Горана Саблича.

Думається, що непросто буде і в матчі наступного кола. «Іллічівець» хоч і є одним із аутсайдерів, але рівень мотивації та бажань у маріупольців буде зашкалювати. Не так давно у цьому змогли переконатись гравці «Шахтаря» –гірники зіграли на полі суперника внічию.

… У динамівському лазареті кадрова ротація. Якщо раніше у числі травмованих постійно називали Горана Саблича, Горана Гаавранчича, Діого Ринкова та Мілоша Нінковича, то тепер двох останніх замінили Валентин Белькевич та Бадр Ель Каддурі. На жаль, у найближчі тижні вони команді не допоможуть.

Не очікується дебют у стартовому складі новачка команди Демба Туре. Все-таки сенегалець провів з основними виконавцями занадто мало часу – буквально пару тренувань. В принципі, у заявку він потрапити може, а от вихід на поле вирішить хід зустрічі.

Поєдинок у Маріуполі між «Іллічівцем» та «Динамо» обслуговуватиме рефері із Чернівців Юрій Мосейчук. Його асистентами будуть М. Васюта (Рівне) та С. Возняк (Миколаїв). Четвертий арбітр – М. Родіоненко (Луганськ), делегат ФФУ М. Ступар (Івано-Франківськ).

Незайвим буде нагадати і про турнірне положення команд. Динамівці очолюють турнірну таблицю з 53-ма очками, а «Іллічівець» із 18-ма пунктами наблизився до зони вильоту. Дискваліфікованих, за винятком Олександра Рибки, в обох командах немає.

Матч першого кола


Чемпіонат України 2006/07. Матч 7-го туру


ДИНАМО – ІЛЛІЧІВЕЦЬ 1:0 (1:0)


Арбітри: І.Подушкін (Харків) - головний; В.Валуєв, А.Войтюк (обидва Запоріжжя) - асистенти;


Динамо: Шовковський (кап), Гусєв, Родріго (Родольфо, 71), Саблич, Несмачний, Гавранчич, Корреа, Діого Ринкон, Белькевич (Михалик, 60), Чернат (Марцваладзе, 90+2), Шацьких


Иллічівець: Шуховцев, Конюшенко (Кулаков, 87), Бояринцев, Мальцев (кап), Красноперов, Єсін, Мазуренко, Платонов (Ярош, 83), Скоба, Цихмейструк, Кривошеєнко (Левига, 77)


Гол: Саблич (42)


Попередження: Платонов (78)

Початок матчу в 18:00, телетрансляція на УТ-1, текстовий он-лайн коментарій на нашому сайті.

 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер