»Іллічівець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

»Іллічівець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

- За традицією, поєдинки з “Іллічівцем” проходять для нас чи дуже легко, чи дуже важко. Сьогодні матч був тяжким, тому що весною очки взагалі даються нелегко, а втрачати їх нам ніяк не можна.

Другий момент, це втома гравців, які були задіяні за збірні своїх країн. Ми зібралися лише за два дні до гри і це відобразилося на самій грі.

Потім ми не знали, яким буде склад “Іллічівця”. Маріуполь зараз посилився і гра довела, що це так і є. Можливо сьогодні в атаці ми не розкрили свій потенціал. У першому таймі були і біля наших воріт неприємні моменти. Деякі створив “Іллічівець”, деякі створили ми самі. Перший тайм ми зіграли мляво і в цьому є й заслуга маріупольців, які грали в обороні чітко і безпомилково.

У другому таймі з`ясувалася наша фізична перевага і дав ознаки наш настрій “битися до останнього”. Ми досягли того, чого хотіли і здобули три очки. Тепер ми можемо у спокійній обстановці готуватися до гри з “Шахтарем”.

- З чим зв`язана поява Корниленка замість Клебера?
- Ми прийняли до уваги, що Корниленко діє дуже вправно на другому поверсі і хід гри показав, що ця заміна себе виправдала. Він вийшов щоб посилити атаку.

- Прокоментуйте кризу в “Динамо”?
- Ви маєте на увазі поразку з “Дніпром”, та нічию з “Таврією”? Я впевнений, що ці ігри ви не бачили. Результат міг бути і іншим. Криза – це коли команда розвалюється, а якщо якихось гольових моментів не реалізовано, то це можна назвати скоріше стартовим напруженням.

* * *

Микола Павлов, головний тренер “Іллічівця”:

- У нас були проблеми психологічного плану. На цьому тижні у нас вперше з`явилися футболісти, яких ще не було у Маріуполі. Я маю на увазі їх клас. Нам необхідно було посилити склад, після втрат минулого року. І я дуже радий, що у нас з`явилися такі досвідчені гравці, і за тиждень ми зуміли підготуватися до такого важливого матчу.

Ми не досягли результату, але ми заслужили оплески, котрих було в останніх наших матчах зовсім небагато. Київське “Динамо” грало дуже гостро і мало можливість забити нам гол і раніше, але тоді врятував положення Андрій Нікітін. Тому гол на останніх хвилинах нас дуже засмутив.

Зараз наші основні суперники по чемпіонату будуть грати і з “Динамо”, і з “Шахтарем”. По підбору гравців вони нам по силам і, думаю, ми гідно закінчимо чемпіонат України.

- Як зіграли новачки команди?
- Усі вони зіграли гідно, на емоціях. Це, навіть, краще ніж я сам очікував, бо вони тренувалися у іншому режимі ніж ми, а підійшли до гри у гарному стані. І в емоційному і у фізичному.

Дякуємо за допомогу Сергію Катричу (прес-служба «Іллічівця»)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер