“Динамо-2” – “Карпати-2”. Перемога за рівної гри

“Динамо-2” – “Карпати-2”. Перемога за рівної гри

За іронією долі перші три гри другого кола команда Володимира Онищенко проводить на заміській базі в Конча-Заспі. На відміну від попереднього матчу з “Борисфеном”, коли місцем двобою обрали поле зі штучним покриттям, у понеділок команди віддали перевагу природному газону, хоча окремих ділянках галявини трава ледь проглядала.

Обидві команди жваво розпочали матч, намагаючись вже на перших хвилинах перетворити територіальну та ігрову перевагу в забиті м’ячі. До цього ближчими були кияни, у складі яких один тільки Лаккі Ідарор мав забивати двічі. На 23-й хвилині гострий прохід Олександра Мелащенко у власній штрафній недозволеним прийомом зупинили львів’яни. Арбітр без вагань вказав на одинадцятиметровий, який плеймейкер Флорин Чернат реалізувати не зумів – м’яч пролетів вище воріт.

Опісля гра вирівнялася, а команди більше стали приділяти уваги обороні власних воріт. До речі, на останньому рубежі киян стояв голкіпер збірної України Віталій Рева. За його (і не тільки) діями уважно спостерігав керманич національної збірної Леонід Буряк. Щоправда, роботи в цьому матчі у Віталія було обмаль, та й в цьому можна вбачити заслугу кіпера, який вміло керував діями оборонних редутів.

Єдиний гол, який і вирішив долю поєдинку, в середині другого тайму забив Олександр Мелащенко. Оборонець гостей невдало головою відкинув “плямистого” воротарю Олегу Венчаку, чим миттєво скористався Олекандр, який з кількох метрів відправив м’яч у порожні ворота.

Треба віддати належне карпатівцям, які в останні двадцять хвилин не полишали половину поля динамівців. Слушну нагоду відзначитись мав Седан Тиган, але його потужний удар головою з десятьох метрів Рева перевів на кутовий.

“Динамо-2” – “Карпати-2” – 1:0 (0:0).
НТБ “ФК “Динамо”. 200 глядачів.

Арбітр: В. Денисюк (Фастів)

"Динамо-2": Рева, Петкович, Пучков, Ярмаш, Яценко, Лисицький - кап, Воробей, Чернат (Алієв, 81), Ідахор (Кругляк, 73), Милевський (Самборський, 89), Мелащенко. Запасні: Михайлов, Башлай, Рожок, Прошин.

"Карпати-2": Венчак, Кулич (Донець, 76), Петрівський, Грешта (Краївський, 46), Іщенко, Кикоть, Мізин - кап, Бляхарський, Веприк (Поліванов, 56), Швед (Тиркало, 70), Тигань (Хоменко, 78). Запасні: Крашевський, Гриценко.

Гол: Мелащенко (69).

Нереалізований пенальті: Чернат (23, вище воріт).

Попередження: Пучков (18), Мізин (52), Тиркало (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер