»Іллічівець» – «Динамо»: суддівське тріо Володимирів

Призначені арбітри на матч 19-го туру Епіцентр-Чемпіоната України з футболу, в якому «Динамо» зіграє в гостях проти «Іллічівця».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Володимир Сіренко із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1990 році, а через 12 років почав залучатися до обслуговування матчів вищої ліги. У нинішньому сезоні Сіренко обслуговував один матч за участю «Динамо», від якого у шанувальників команди не найприємніші спогади: під його наглядом підопічні Валерія Газзаєва програли на «Донбас Арені» в рамках чвертьфіналу Кубка України. На матчах за участю «Іллічівця» сімферополець цього сезону не працював.

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра першої категорії – Володимир Александренко, який представляє Вінницю, і Володимир Володін із Херсона. Функції резервного арбітра покладено на арбітра першої категорії Юрія Вакса (Сімферополь).

Делегатом ФФУ на матчі виступить Віктор Безрук із Луганська, а функції інспектора ФФУ буде виконувати харків'янин Валерій Петров.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер