»Іллічівець» – «Динамо»: суддівські призначення

»Іллічівець» – «Динамо»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч завершального туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011, в якому «Динамо» зіграє на виїзді з маріупольським «Іллічівцем».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього голови суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже за чотири роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2007 року.

У нинішньому чемпіонаті Дердо відпрацював на 12-ти матчах елітного дивізіону. Також в активі Олександра й два поєдинки за участю «Динамо», в яких були зафіксовані мінімальні перемоги «біло-синіх» – у 5-му турі в домашньому поєдинку з донецьким «Металургом» (1:0) та в 14-му турі на виїзді з «Волинню» (2:1).

Допомагати Дерду на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Олег Плужник (Харків) та асистент арбітра другої категорії Юрій Маніло, який представляє Хмельницький. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра національної категорії Ігоря Покідька з Полтави.

Робота бригади арбітрів буде оцінена делегатом ФФУ Валерієм Авдишем (Сімферополь).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер