Ілля Скрипник: «Нікого не боїмося та готові всіх перемагати»

Ілля Скрипник: «Нікого не боїмося та готові всіх перемагати»

Півзахисник «Динамо» U19 Ілля Скрипник прокоментував перемогу над мюнхенською «Баварією» в Юнацькій лізі УЄФА (4:0).

- Коли ми побачили наших суперників у групі, було дуже цікаво перевірити себе на тлі цих команди. Але ми нікого не боїмося, готові всіх перемагати та робимо все правильно. Дуже радий, що я в цій команді. У нас найкращі хлопці.

- Самба Діалло вже зарекомендував себе, як лідер в атаці команди.

- Так, Самба сильно допомагає команді, особливо в атаці. Але йому ще потрібно попрацювати над допомогою в обороні. Йому ще не вистачає сил. Але в атаці він, безумовно, дуже корисний.

- Ігор Суркіс апелював, щоб ви не зупинялися та продовжували в тому ж дусі. Як це - грати, коли в матчі з «Баварією» на табло вже 3:0?

- Це ніяк на нас не впливало. Виходячи на поле, ми хотіли проявити себе. Як нам сказали, Юнацька ліга УЄФА - це ринок, де ми продаємо себе. Адже у нас мрія грати в Європі, вірно? Неважливо, скільки нам дають часу - три хвилини чи п'ятнадцять. Ми виходимо та гриземо землю.

- Ти дуже давно не забивав. Як прокоментуєш свій гол?

- Так, я давно не забивав, але дуже люблю це робити. Спасибі Бенедюку за пас, хоча мені там трохи пощастило. Але щастить сильнішим. Я прийняв м'яч і бив у дальній кут. Так вийшло, що м'яч потрапив у коліно та відскочив у ворота. Я дуже радий.

- Навіть за рахунку 4:0 Руслан Нещерет не хотів пропускати та зробив відмінний сейв.

- Руслан вже у другому матчі Юнацької ліги УЄФА грає на нуль. Він додає нашій команді впевненості та добре грає ногами. У плані сейвів він завжди дуже добре стоїть на стрічці.

- Сьогодні на матчі були брати Суркіси та весь час підбадьорювали вас. Яке це почуття - грати для вболівальників такого рівня?

- Коли президент клубу підказує та вболіває, це додає сил. Вдячний керівництву та вболівальникам, які приїхали. Це дуже нас мотивує. Велике їм спасибі.

- «Динамо» сильно почало матч, але «Баварія» відповіла грубістю. Як це виглядало з лави? Не було хвилювання, що таким чином баварці зіб'ють атакувальний запал?

- Так, вони почали агресивно, били по ногах. Але ми були готові до цього. Це ніяк не вплинуло на наш настрій, тільки подзадоріло. Хотілося вийти та битися, щоб допомогти пацанам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер