Ілля Забарний: «До роботи потрібно поставитися дуже відповідально та з великим бажанням»

Ілля Забарний: «До роботи потрібно поставитися дуже відповідально та з великим бажанням»

Захисник «Динамо» Ілля Забарний в інтерв'ю журналісту офіційного клубного сайту розповів про старт підготовки до другої частини сезону, перший день роботи та свою відпустку:

- Відпустку провів в Україні, встигнув відпочити, відновитися – все гаразд. Їздив у гори, а також самостійно працював, щоб, як слід, підготуватися до тренувальних зборів. Думаю, набрав оптимальну форму як для цього періоду.

– А як провели новорічні свята?

- Спокійно, у родинному колі, було важливо провести час разом. Щодо подарунків, отримав те, що хотів, нічого особливого розповісти не можу.

- Чи ваша самостійна робота включала виконання індивідуальної програми, яку вам зазвичай дають тренери перед початком відпустки?

- Так звичайно. Окрім цього, я ще приїжджав на базу, щоб попрацювати з м'ячем. Словом, все традиційно – така робота потрібна, щоб підготувати себе до великих навантажень, які будуть на зборах. Завдяки цьому має бути легше у Туреччині.

- Як поводитесь під час повітряних тривог?

- Ходимо в укриття, бо треба дбати про свою безпеку, та й взагалі, так спокійніше. У нас у будинку є підземний паркінг, тому повітряну тривогу перечікуємо там.

- Як проходять перші дні роботи після виходу із відпустки?

– У нас дворазові тренування. До від'їзду до Туреччини буде багато бігової роботи, щоб набрати потрібну фізичну форму та кондиції, а з м'ячем на першому етапі підготовки, мабуть, зустрічатимемося менше.

- Які ваші очікування від збору? На вашу думку, він пройде, як завжди, чи буде чимось відрізнятися?

- Чекаю, що він буде важким. Хочеться у якомога кращому стані підійти до другої частини чемпіонату України, тому до роботи потрібно поставитися дуже відповідально і з великим бажанням, щоб, коли відновиться сезон, досягати максимального результату на полі.

- Ви зможете зосередитися лише на чемпіонаті, наскільки складною, на вашу думку, виявиться його друга частина?

- Звичайно, ми орієнтуємося тільки на перше місце, і боротимемося за нього. Думаю, ні в кого немає сумнівів у тому, що чемпіонат буде дуже цікавим, сподіваюся, ми його виграємо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер