Ілля Забарний: «Особисто я і хотів, аби нам попалася сильна група з топ-клубами»

Ілля Забарний: «Особисто я і хотів, аби нам попалася сильна група з топ-клубами»

Молодий центрбек «Динамо», який дебютував у минулому сезоні в Лізі чемпіонів, поділився враженнями від жеребкування групового етапу ЛЧ сезону 2021/2022.

- Нам попалася дуже хороша, сильна група. Це буде чудовий шанс проявити себе, постаратися показати всьому світу, що ми можемо боротися на цьому рівні. Сподіваюся, у нас все вийде. Будемо готуватися до групового етапу, налаштовуватися на матчі з цими командами.

- З «Барселоною» ви вже зустрічалися в минулому сезоні. Можливо, хотілося іншого суперника для різноманітності?

- Може, і добре, що нам знову попалася «Барселона», адже це одна з найкращих команд у світі. Ймовірно, комусь і хотілося зустрітися з новими командами, з якими ми ще не грали, але як на мене, з «Барселоною» можна грати хоч кожен рік, а то й частіше. Емоції від таких зустрічей тільки позитивні.

- До нового сезону Ліги чемпіонів команда підійде вже більш підготовленою, з більшим багажем досвіду?

- Думаю, так, адже за минулий рік у нас вже накопичився досвід ігор з суперниками такого рівня. Багато хлопців представляли національну збірну на Євро-2020, де також були ігри найвищого рівня. Думаю, в цьому сезоні в ЛЧ ми будемо відчувати себе вже впевненіше.

- «Динамо» знову зустрінеться з командою Романа Яремчука, цього разу з «Бенфікою». Це також буде цікаве протистояння?

- Звичайно, це буде дуже цікава зустріч. «Бенфіка» - теж хороша, сильна команда, але в матчах з нею ми зобов'язані добре себе проявити.

- Чи обговорювали в команді хто кого хотів би у суперники перед жеребкуванням?

- Обговорювали, причому думки і вподобання були різні. Хтось хотів суперників якомога слабше, хтось – навпаки, найсильніших. Вийшло те, що вийшло.

- А якими були твої бажання?

- Особисто я і хотів, аби нам попалася сильна група, хотілося зіграти з топ-клубами. Так і вийшло, тож я задоволений групою, адже нам попалися такі суперники, яких я і хотів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер