Ілля Забарний: «Сподіваюся, що поїду на перший збір до Туреччини»

Ілля Забарний: «Сподіваюся, що поїду на перший збір до Туреччини»

- Ілля, ти зараз вперше тренуєшся та готуєшся до збору з першою командою. Розкажи про відчуття, які переживаєш зараз!

- Настрій дуже хороший, це була для мене несподівана новина. Вчора зателефонував адміністратор і повідомив, що їду на медогляд та тренування з першою командою. Я приємно здивувався та з гарним настроєм ішов додому. Зараз потрібно працювати, доводити, що гідний цього місця.

- Коліна сильно тремтять?

- Так, звичайно. Перше тренування з основою, мандраж присутній. Але хлопці мене підтримують, тож усе добре.

- Які враження залишилися від тренування з першою командою у порівнянні зі звичним для тебе тренувальним процесом із “Динамо” U19?

- Можу сказати, що складно. У першій команді такі втягуючі тренування, як у нас в U19 практично ігрові. Потрібно терпіти та працювати.

- Чи встиг поспілкуватися з тренерським штабом?

- Встигли трохи переговорити. Сподіваюся, що поїду на перший збір і, як я вже сказав, буду доводити свою спроможність грати в першій команді.

- Вже думаєш про те, що можеш дебютувати за основу “Динамо” на зборі, хоч і не в офіційному матчі?

- Я поки не думав про це. Мені ще потрібно продемонструвати свою фізичну готовність і роботу, і вже потім у Туреччині доводити на тренуваннях, щоб отримати цей шанс.

- Для тебе особисто єврокубкова весна ще не закінчена - “Динамо” U19 продовжує виступ у Юнацькій лізі УЄФА. Тримаєш це в голові або ж концентруєшся на першій команді?

- Звісно, “Динамо” U19 ще належить провести дуже важливу гру, потрібна допомога, адже я ще все-таки гравець юнацької команди. Тим паче у цьому сезоні Юнацької Ліги УЄФА ми повинні досягти максимального результату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер