Ілля Забарний: «У нас немає прохідних матчів, тим паче з «Шахтарем»

Ілля Забарний: «У нас немає прохідних матчів, тим паче з «Шахтарем»

Захисник «Динамо» Ілля Забарний поділився своїми враженнями від поєдинку проти «Шахтаря» (0:0) у рамках чемпіонату України.

- Після поразки в Суперкубку сьогоднішня нічия - прийнятний результат для нас?

- В принципі, нічия влаштовує нас. Проте, звичайно, хотілося взяти реванш. Хотіли виграти, грали на перемогу, усі хлопці старалися. У нас були хороші моменти, непогано вибігали в контратаки - залишалося лише забити.

- Багато хто визнає, що Суперкубок України - другорядний турнір, і головне - це чемпіонат та Кубок країни. Сьогодні «Динамо» зіграло з «Шахтарем» внічию й залишилося на першому місці в турнірній таблиці. Сьогоднішній результат закріплює той факт, що «Динамо» - найкращий клуб країни?

- Суперкубок у будь-якому випадку важливий, тому що це трофей. У нас немає прохідних матчів - всі ігри важливі, тим паче з «Шахтарем», з яким у нас принципове протистояння. У матчі за Суперкубок ми зіграли невдало, не вдалося виконати план на гру, тому вийшов такий результат. У чемпіонаті важливо було не програти, але при цьому хотілося й виграти.

- Між двома матчами з «Шахтарем» минуло менш як два тижні. Чим відрізнялися ці дві гри?

- Напевно, ми грали більш агресивно, не програвали боротьбу, як було в Суперкубку.

- Тренер задоволений результатом? Що сказав Мірча Луческу в роздягальні?

- Містер зазначив, що ми провели непогану гру. В принципі, він задоволений, але не всіма моментами - зокрема, зазначив, що якби ми виходили з оборони через пас, то грали б краще. В цілому ж зазначив, що ми мали непоганий вигляд на тлі «Шахтаря». Те, про що домовлялися перед матчем, нам вдалося виконати на полі.

- Нічия - закономірний результат? Могли забити як ми, так і «Шахтар» міг відзначитися, особливо наприкінці зустрічі...

- Це футбол. У ньому завжди присутні моменти, і той, хто ними успішніше розпоряджається, той і перемагає.

- Які очікування від поїздки до збірної? Зараз настає час вирішальних матчів...

- Чесно кажучи, хотілося б завершити нарешті серію нічиїх, яка переслідує нас у нинішньому відбірному циклі, й перемагати. Попереду дуже важливий відрізок, важливі гри, і будемо виходити лише з метою перемогти.

- Про майбутніх суперників уже думав?

- Ні, я готуюся від матчу до матчу, й суперників вивчаю, як то кажуть, в міру їхнього надходження.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер