Ілля БЛИЗНЮК: «Ніхто не хоче, щоб полтавська історія повторилася знову»

Ілля БЛИЗНЮК: «Ніхто не хоче, щоб полтавська історія повторилася знову»

- У цій грі «Динамо» будь-що необхідно брати три очки, – впевнений Ілля Владиславович. – Безперечно, футболісти будуть прагнути здобути три пункти, щоб у гарному настрої підійти до матчу плей-офф Ліги чемпіонів.

- Перемога над «Борусією» допомогла «Динамо» вибратися з тієї психологічної ями, до якої команда потрапила після фіаско в Полтаві?

- Гадаю, так. Тим паче тріумф над «Чорноморцем» необхідний, щоб закріпити впевненість, що з'явилася після перемоги, нехай і не дуже видовищної, на європейській арені. Є ще другий матч із «Борусією». Дай Боже, щоб усе склалося добре, й «Динамо» потрапило до групового турніру Ліги чемпіонів.

- А чи може успіх у Німеччині зашкодити команді в поєдинку з «Чорноморцем»?

- Ні, про недооцінку не може бути й мови. Полтавчани вже покарали «біло-синіх» одного разу. Ніхто не хоче, щоб історія повторилася знову.

- На підготовку до гри з одеським клубом в розпорядженні «Динамо» лише кілька днів. Чи вистачить цього часу й чи варто очікувати серйозних кадрових перестановок?

- Вважаю, ротація складу все ж буде. У «Динамо» лава запасних достатньо довга, Юрію Сьоміну є з кого обирати.

- Але, як показали матчі з «Кривбасом» та «Ворсклою», ці зміни не завжди бувають якісними...

- Тренеру видніше, хто з футболістів в якому стані зараз перебуває, хто може принести користь у конкретному матчі. Я впевнений, що в «Динамо» працюють кваліфіковані фахівці, які чудово знають своїх гравців.

- «Чорноморець» в останньому турі з великим рахунком поступився «Шахтарю» на своєму полі. У якому стані перебувають одесити?

- Вони спробують реабілітуватися за ту поразку в матчі з іншим провідним клубом країни. Гра буде непростою, але, гадаю, «Динамо» зможе перемогти. Ставлю на 2:0 на користь господарів.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер