Ілля Гаджук: «Будемо намагатися в наступних іграх забивати якомога більше м'ячів»

Ілля Гаджук: «Будемо намагатися в наступних іграх забивати якомога більше м'ячів»

- А які можуть бути враження від гри? На рівному місці втратили очки, хоча повинні були вигравати. Йдемо очко в очко з "Шахтарем", і втратили бали... 

- Що можеш сказати про перший тайм і про те, як тобі вдалося відкрити рахунок? 

- Ми притиснули суперника десь в середині першого тайму, потім вийшло забити. Думали, що побіжимо і заб'ємо спочатку другий, а потім і третій, але не вийшло. Не фарт. Уже дві гри не щастить. 

- Ти вже відчуваєш повну зіграність, якщо говорити про взаємодію в опорній зоні з Яциком?

- Так звичайно. Хлопці добре прийняли нас в колективі. Ми зігралися, тренуємося, кожен день разом. Все нормально. Залишилося тільки набрати очки. 

- У другому таймі були заміни, хороші моменти для взяття воріт, але чомусь м'яч не летів у ворота. Як це можеш пояснити? 

- Думаю, в стадії завершення десь понаглішими потрібно бути. Не пощастило нам сьогодні. Будемо намагатися в наступних іграх забивати якомога більше м'ячів. 

- "Не пощастило" - це не пощастило Власову, Горбачу, Царенку? Що в цих моментах не вистачило для забитого м'яча, з твоєї точки зору? 

- Це майстерність і індивідуальні якості кожного гравця. Будемо більше працювати на тренуваннях над завершенням. 

- Були заміни, а потім гравці змінювали позиції по ходу гри. Той же Царенко і на фланзі пограв, і в центрі поля. Наскільки це могло позначитися на командній взаємодії? 

- Тренери бачили, що у нас трохи не виходить попереду, тому хотіли поміняти, поставити когось на фланг, а когось - в центр. Може, і вийшло б. Але, не вийшло. 

- Як пропустили гол у відповідь? Чому гравець "Інгульця" ніким не закритий стояв і завдав удар? 

- Скажімо так, у команди було багато бажання забити гол, вони побігли і зробили це. Хлопці тільки з автобуса, шість годин їхали. Але бігали, молодці!

- Хороший рівень показали суперники? 

- Можна сказати, що вони нас перебігали. Більше хотіли, напевно…

- Після матчу команда довго не виходила з роздягальні. Була розмова з Ігорем Костюком?

- Так, тренер пояснив нам всі наші помилки. Сказав, що зараз потрібно намагатися і десь сподіватися, що "Шахтар" втратить свої очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер