Іменинник Диакате та критика «Джабулані»

Іменинник Диакате та критика «Джабулані»

Сьогодні із самого ранку привітання приймає Пап Діакате – сенегальцю виповнилося 27 років! Першою рано вранці, як годиться, футболіста привітали дружина з дітьми, а перед сніданком від імені команди – головний тренер Юрій Сьомін. Пап на правах іменинника кожному потиснув руку та подякував за приділену увагу.

Перед тренуванням від словесних привітань перейшли до матеріальних – із рук Юрія Павловича захисник отримав м’яча, підписаний автографами партнерів по команді. Як зазначив Діакате, подарунок він поставить удома на видному місці, поряд із футболкою «Динамо», яку було подаровано на один із попередніх Днів народжень. Від інтерв’ю з нагоди особистого свята Пап, заздалегідь вибачившись, відмовився, сказавши лише, що зараз він сконцентрований на підготовці до сезону, до якого сподівається підійти в найкращих кондиціях.

Оскільки на сьогодні в команди запланований контрольний матч із «Сеницею», вранці футболісти займалися в легкому режимі. Завершилося ж заняття ударами по воротах із різних дистанцій, після яких воротарі розкритикували м’ячі «Джабулані» та відзначили непередбачуваність їхнього польоту, через що дуже важко з ними впоратися. «Ось у Лізі чемпіонів грають куди кращими м’ячами», – погодився зі своїми підопічними Михайло Михайлов, а капітан команди Олександр Шовковський резюмував: «Тому необхідно виходити до Ліги чемпіонів!»

Після обіду до розташування команди приїхали футболісти збірних. Як відзначив головний тренер, їхня участь у сьогоднішньому матчі виключена, й вони обмежаться лише біговою роботою під керівництвом Вінченцо Пінколіні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер