Іменини в день збірних

Іменини в день збірних

У понеділок, після повернення «Динамо» із Сімферополя, гравці отримали вихідний. Зрозуміло, це не стосується динамівців, які викликані до своїх національних та молодіжних збірних. Зібравши валізи, вони відразу вирушили до їхнього розташування.

Футболісти, які у вівторок залишилися в Києві, зібралися на базі в Кончі-Заспі на тренування. Під керівництвом Олега Лужного займалися чотирнадцять польових гравців та два воротарі. Знову в загальній групі Андрій Несмачний, а ось Андрій Шевченко як і раніше відсутній. Капітан проводить курс відновлювальних процедур, паралельно активно беручи участь у промо-акціях Євро-2012.

16 листопада Андрій був присутнім у Варшаві на церемонії презентації талісманів Євро-2012, а сьогодні прибуде до Женеви на матч збірних Швейцарії та України в якості одного з послів турніру.

У режимі одноразових тренувань команда буде працювати аж до недільної зустрічі з «Металістом». У четвер до Києва повернуться представники збірних. Після невеликого відпочинку та проходження відновлювальних процедур у п'ятницю вони розпочнуть підготовку до гри в загальній групі.

Сьогодні, в ігровий день збірних, іменини святкує нападник Роман Зозуля. Втім, «святкує» - гучно сказано. «До молодіжної збірної України Павло Яковенко мене не викликав. Вирішив перевірити у грі з Чехією хлопців на рік молодших. Щодня в нас тренування, попереду на «Динамо» чекає важливий матч проти «Металіста». Отже часу на святкування немає, жодних заходів проводити не планую. Можливо, вже після завершення сезону зберемося з хлопцями», - розповів Роман, перед цим прийнявши привітання з 21-річчям.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер