Мати абонемент – дуже вигідно та зручно

Мати абонемент – дуже вигідно та зручно

Для цього потрібно бути власником абонемента та заповнити анкету. За допомогою спеціальної онлайн-програми обираються щасливі переможці. Вболівальник «Динамо» Станіслав Беленок став одним зі щасливчиків, яким уже посміхнулася фортуна. На матчі «Динамо» – «Карпати» туристична Компанія «Пилот» (www.pilot.ua) нагородила Стаса сертифікатом на поїздку до Туреччини.

Він поділився з нами своїми враженнями від несподіваного подарунка та розповів про свою фанатську частину життя.

- Станіславе, чому ви вирішили купувати саме абонементи на матчі «Динамо»?

- Тому що я вболіваю за цю команду й ходжу на всі матчі. Мати абонемент – дуже вигідно та зручно, не потрібно стояти в черзі в касах, можна йти на всі матчі без будь-яких проблем. Словом, він значно спрощує відвідування матчів, для нас, уболівальників, це дуже комфортно.

- Із ким ви ходите на ігри?

- У нас є своя компанія – 12 людей. Усі ходимо за абонементами вже шість років. А після того, як я став переможцем акції, до наших лав додалося ще, як мінімум, п'ять осіб (посміхається).

- Як ви дізналися про акцію? Коли заповнювали анкету, думали, що можете щось виграти?

- Ні. Коли купували абонемент, анкету заповнювали з посмішкою, але, напевно, десь у глибині душі все ж таки вірили, що фортуна посміхнеться. Чесно кажучи, мій друг більше вірив. Якось я їхав у маршрутці, мене розбудив телефонний дзвінок, і приємний голос дівчини повідомив, що я став переможцем та отримаю путівку. Це була дуже радісна звістка! Я відразу ж зателефонував другу та поцікавився, чи є у нього закордонний паспорт. Він запитав: «Для чого?» І я розповів про поїздку до Туреччини. Ми там ще не були, але дуже хотіли поїхати. Нарешті мрія здійсниться.

- Як давно ви вболіваєте за «Динамо»? Хто ваші улюблені гравці?

- Я є динамівським уболівальником із 1986 року. Тоді я у віці шести років вперше пішов на матч «Динамо» – ЦСКА. Як зараз це пам'ятаю. Кумиром спочатку був Олег Блохін, потім Андрій Шевченко, а до Шевченка імпонувала гра Олега Лужного, Віталія Косовського. Із сьогоднішнього складу – безумовно, Шовковський, тому що це гравець, який відданий «Динамо» душею та серцем. Андрій Ярмоленко також хороший хлопець, але він ще молодий.

- Що можете побажати вболівальникам та команді?

- Фанатам запастися валер'янкою (сміється). А якщо серйозно, вболівальникам варто підтримувати свій клуб, незважаючи ні на що. А гравцям – удосконалювати свою майстерність, вміння, футбольні якості та, звичайно, перемог.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер