Інформація про квитки на «Матч за Мир!» між «Базелем» та «Динамо»

Інформація про квитки на «Матч за Мир!» між «Базелем» та «Динамо»

У середу, 4 травня, на стадіоні «Санкт-Якоб» у Базелі пройде поєдинок у рамках благодійного турне «Матч за Мир! Зупинимо Війну!» (Match for Peace! Stop the War!) між «Базелем» та «Динамо». Під час гри збиратимуться пожертвування на користь України на знак солідарності швейцарського народу із нашою країною.

Для входу на стадіон необхідно отримати безкоштовний квиток, який можна забронювати за посиланням https://tickets.fcb.ch/shop/2. На одну особу можна забронювати не більше шести квитків.

В якості альтернативи також можна придбати до шести квитків у фан-шопі, розташованому на території стадіону «Санкт-Якоб», або в «FCB-Stadtlaade», що знаходиться на пристані Базеля. Зважаючи на те, що матч благодійний, кожен уболівальник сам вирішує для себе, скільки він може пожертвувати для придбання квитків. Пожертвування можна зробити відразу після отримання квитка або в день матчу за допомогою QR-коду.

Усі кошти, отримані в якості пожертвувань та донати до й під час матчу «Базель» – «Динамо», будуть направлені до благодійного фонду Swiss Solidarity.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер