Інформація для охочих відвідати матч «Спартак» – «Динамо»

Інформація для охочих відвідати матч «Спартак» – «Динамо»

В середу в Москві на Великій спортивній арені «Лужники» відбудеться принципове протистояння двох непримиренних суперників – київського «Динамо» і московського «Спартака».

Динамівські вболівальники відповідально готуються до поєдинку, для багатьох з них майбутні два матчі будуть одними з найважливіших у фанатському житті. Організатори поєдинку надали фанам «Динамо» гостьові сектори Д5 і Д6. Очікується, що в середу ввечері на «Лужниках» буде приблизно 3000 шанувальників київської команди.

У зв'язку із завантаженістю залізничних магістралей і неможливістю організувати додатковий рейс, а також для тих, хто не встиг придбати квитки на регулярні потяги до Москви, туристичною фірмою організований виїзд автобусами. Тур включає проїзд на автобусі Київ – Москва – Київ і відвідування матчу «Спартак» (Москва) – «Динамо» (Київ). Вартість подорожі 485 грн. (400 грн. проїзд + 85 грн. квиток на матч). Запис проводиться у фан-клубі «Динамо» (м. Київ, вул. Грушевского, 3). При собі необхідно мати паспорт громадянина України. Подробиці за телефоном: (044) 451-92-36, 451-92-35. Окремо у фан-клубі «Динамо» можна придбати квитки на матч.

Армія вболівальників «Динамо» величезна і багатонаціональна. Оскільки матч користується підвищеним інтересом, підтримати нашу команду приїдуть фанати з багатьох країн Європи і колишнього СРСР. За словами віце-президента «Динамо» Вадима Костюченка, до Москви вони добиратимуться самостійно – поїздами, автобусами, літаками, на авто. Щоб потрапити на гру в «київські» сектори, вболівальники можуть звернутися за допомогою до московського філіалу фан-клубу «Динамо» за телефоном: (8 910) 003 66 79.

Фани «Динамо», які проживають у Росії, можуть придбати квитки на матч у Москві в касі №12 (сектор Д6) ВСА «Лужникі». При собі необхідно мати український паспорт.

Переможемо разом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер