«Інгулець» – «Динамо»: бомбардирські розклади

«Інгулець» – «Динамо»: бомбардирські розклади

У середу, 18 серпня, «Динамо» проведе свій черговий матч у чемпіонаті Прем’єр-ліги 2021/2022.

У рамках 4-го туру кияни зустрінуться з «Інгульцем», який представляє смт. Петрове, що в Кіровоградській області. Наразі суперник нашої команди посідає останнє 16-те місце в турнірній таблиці VBET Ліги, зазнавши трьох поразок у попередніх трьох турах. Попри виїзний статус поєдинку для нашої команди, гра відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, при цьому «біло-сині» проведуть матч у статусі номінальних гостей.

Петровці проводять лише свій другий сезон у вищому вітчизняному дивізіоні, тому історія протистояння цієї команди з найтитулованішим клубом України налічує лише два поєдинки в чемпіонаті України. Тож список бомбардирів у складі обох команд в очних поєдинках поки не надто великий.

«ІНГУЛЕЦЬ»

Футболісти команди із смт. Петрове у двох поєдинках чемпіонату України проти «Динамо», які відбулися минулого сезону, не забили жодного м’яча. Але серед нинішніх гравців команди є ті, які забивали киянам, перебуваючи у складах інших колективів. Зокрема, захисник Євген Опанасенко двічі вражав ворота динамівців, захищаючи кольори луганської «Зорі», захисник Павло Полегенько відзначався у воротах киян у сезоні 2016/17, виступаючи за кіровоградську «Зірку», а нападник Артем Сітало в минулому сезоні одного разу забив «Динамо» у складі «Олександрії».

«ДИНАМО»

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах з «Інгульцем» є Віктор Циганков. На рахунку динамівського хавбека два голи у ворота команди з Петрового. У минулому протистоянні Віктор забив обидва свої голи, а «Динамо» перемогло з рахунком 5:0.

Далі слідують форвард Артем Бєсєдін, півзахисники Денис Гармаш та Микола Шапаренко, захисники Ілля Забарний та Денис Попов, в активі яких по одному забитому м’ячу у ворота «Інгульця».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер