«Інгулець» – «Динамо»: бомбардирські розклади

«Інгулець» – «Динамо»: бомбардирські розклади

У четвер, 17 листопада, київське "Динамо" зіграє перенесений матч 1-го туру VBET Ліги проти "Інгульця". Гра відбудеться в Києві на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського, при цьому "біло-сині" проведуть зустріч у статусі номінальних гостей.

У поточному чемпіонаті "Інгулець" йде в зоні аутсайдерів, набравши 7 очок у 11-ти матчах. Команда з Кіровоградської області здобула одну перемогу - над "Зорею" (1:0), чотири матчі зіграла внічию, а поступилася - в 6-ти.

"Інгулець" проводить третій сезон у Прем'єр-лізі, тож за цей час команда з Петрового зіграла лише три зустрічі з київським "Динамо" (різниця м'ячів 8:1). Два поєдинки завершилися перемогою "біло-синіх", а в останній зустрічі команд, яка відбулася в серпні минулого року, була зафіксована сенсаційна нічия - 1:1. 

"ІНГУЛЕЦЬ"

Єдиним гравцем, який відзначався за "Інгулець" у воротах "Динамо", є півзахисник Ілля Коваленко, котрий, втім, вже не виступає у складі команди з Петрового. Як і Михайло Шишка, який у тому ж поєдинку записав на своє ім'я автогол. 

Однак серед нинішнього складу команди є футболіст, який забивав киянам, перебуваючи у складі іншого колективу. Нападник Артем Сітало відзначився голом у ворота "Динамо", виступаючи за "Олександрію".

"ДИНАМО"

Серед динамівців найкращим снайпером у матчах із "Інгульцем" є сьогоднішній іменинник Віктор Циганков. На рахунку динамівського хавбека два голи у ворота команди з Петрового. Обидва вінгер киян забив у весняній грі минулого сезону, в якій динамівці перемогли з рахунком 5:0.

Форвард Артем Бєсєдін, півзахисники Денис Гармаш і Микола Шапаренко, захисники Ілля Забарний і Денис Попов записали до свого активу по одному забитому м’ячу у ворота "Інгульця". Окрім того, Владислав Кулач забивав команді з Петрового у складі "Ворскли". 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер