Інна ЯРМОЛЕНКО: «Ходжу на стадіон, щоб підтримати Андрія та команду»

Інна ЯРМОЛЕНКО: «Ходжу на стадіон, щоб підтримати Андрія та команду»

- Я не настільки розуміюся у футболі, щоб обговорювати з ним ігри. Вже засвоїла за всі ці роки, що, якщо він засмучений, краще просто мовчки за ним доглядати, поки сам не почне розмовляти, висловлюватися. Я помовчу, послухаю.

Перша зустріч із Андрієм запам'яталася їй на все життя.

- Була звичайна дискотека на відкритому повітрі в Гідропарку. Ближче до ночі я прийшла туди з дівчатами, а Андрій святкував там кінець сезону з хлопцями з «Динамо-2». Підійшов до мене: «Дівчина, можна з вами потанцювати?». Не нахабно, не розхлябано, а так скромно, красиво підійшов. Він мені одразу сподобався: чемний, високий...

Інна зізнається, як Андрію найбільше подобається проводити час і додає, що вона також полюбила гру під назвою футбол.

-
Андрію настільки рідко вдається бути в колі близьких людей, що він радіє кожній нагоді посидіти та поспілкуватися з друзями, які часто до нас приїжджають. Він стежить за всіма найкращими чемпіонатами. І навіть мені стало цікаво: що це за гра така дивовижна - футбол? Я сама дуже часто приходжу з подругами на НСК «Олімпійський», щоб підтримати Андрія і команду. Головне, щоб глядачі збиралися на трибунах. Коли на стадіоні багато вболівальників, просто неможливо не перемогти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер