»Інтер» – «Динамо»: арбітри з Британії

Стала відома бригада арбітрів, яка в середу обслуговуватиме матч 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між міланським «Інтером» та «Динамо».

Суддівська бригада представляє Англію. Арбітр у полі – Мартін Аткінсон (Martin Atkinson). Аткінсон народився 31 березня 1971 року, і нині мешкає в Лідсі. Розпочав суддівську кар'єру в 16-річному віці, а з 2005-го року залучається до обслуговування матчів Прем'єр-ліги.

На європейській арені Аткінсон дебютував у 2006 році. У нинішньому сезоні в активі англійця вже є один матч групового турніру чемпіонської Ліги – саме Мартін зафіксував перемогу мадридського «Реала» в Цюриху (5:2). Матчі за участю українських команд англійцю обслуговувати поки що не доводилося.

Асистентами арбітра призначені Філіп Шарп (Philip Sharp) та Девид Ричардсон (David Richardson). Резервним рефері на матчі працюватиме Стюарт Аттвелл (Stuart Attwell). Делегат УЄФА – грек Патрик Комнінос (Patrick Comninos), а роботу арбітрів оцінить Франческо Б’янкі (Francesco Bianchi) зі Швейцарії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер