Ірландський «розвідник» у Дніпропетровську

Ірландський «розвідник» у Дніпропетровську
Джон Керролл

На трибуні стадіону «Метеор», під час матчу «Дніпро» – «Динамо», за діями киян уважно спостерігав асистент головного тренера ірландської «Дрогеди» Джон Керролл. 30-го липня і 6-го серпня «Динамо» і «Дрогеда» зіграють в другій кваліфікації Ліги чемпіонів. Після поєдинку в Дніпропетровську Керролл, не розкриваючи всіх секретів, поділився враженнями з кореспондентом офіційного сайту «Динамо» Світланою Поляковою:

- Початок матчу склався для «Динамо» не дуже добре. «Дніпро» мало чотири або п'ять хороших шансів відкрити рахунок. Господарі розпочали поєдинок достатньо швидко, але по закінченню 25 хвилин «Динамо» прибрало ініціативу до своїх рук, і незабаром після розиграшу кутового забило м'яч. Після цього поєдинок проходив під контролем гостей.

- Які футболісти справили на вас особливе враження?

- Огнєн Вукоєвич і Артем Мілевський, який забив пенальті, а потім реалізував ще один хороший момент. Це дуже сильні футболісти, які старанно працюють на благо команди. Також звернув увагу на центрального захисника Папе Діакате. Як мені здалося, він є ключовим футболістом у цій зоні.

- Як ваша команда збирається діяти проти них?

- Це те, над чим нам потрібно буде добре подумати в дні, що залишилися до матчу. У мене є кілька ідей із цього приводу, я розповім про них на тренуванні. Гадаю, на нас очікує нелегка гра.

- Які шанси в «Дрогеди» пройти «Динамо»?

- Гадаю, вони є. Ми впевнені, що продемонструємо хороше видовище.

- Ви збираєтеся проглядати інші поєдинки за участю «Динамо»?

- Гадаю, ні. У вівторок нам доведеться зустрітися на футбольному полі. Можливо, наступного тижня, в перерві між нашими матчами, хтось інший з тренерського штабу подивиться матч «Динамо» із «Металістом».

- А попередні поєдинки вашого суперника ви вже переглядали?

- Так, старший тренер вивчав їх на DVD. Наскільки мені відомо, він дивився перший матч киян в чемпіонаті України проти «Іллічівця», а також деякі матчі минулого сезону та передсезонні поєдинки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер