Ісмаель Бангура – найкращий гравець 7-го туру

Ісмаель Бангура – найкращий гравець 7-го туру

Газета «Команда», підбиваючи підсумки 7-го туру чемпіонату України, визначила символічну збірну, найкращого гравця та тренера. Приємно, що останні дві номінації дісталися динамівцям Києва.

Юрій Сьомін, який привів «Динамо» до домашньої перемоги над лідером – донецьким «Металургом», був номінований експертами видання «тренером туру». А нападник Ісмаель Бангура, який забив єдиний м’яч у зустрічі, став найкращим гравцем туру.

В символічній збірній Ісмаель посів місце в атаці, а ще один динамівець – Тарас Михалик – в центрі захисту.

Газета «Спорт-Экспресс в Украине» в своїй версії символічної збірної знайшла місце лише для одного динамівця. Не дивно, що ним став Ісмаель Бангура, який відзначився в шостому поспіль матчі в складі «Динамо». Гол гвінейця дозволив «Динамо» стати єдиною командою в нинішньому чемпіонаті, яка не залишала поле без забитого м’яча. З урахуванням попереднього сезону, голева серія киян збільшилась до 22 матчів.

Перемога над «Металургом» стала для «Динамо» 380-ю за часів виступів у чемпіонаті України і, в тому числі, 210-ю на своєму полі. Четверту зустріч поспіль «на нуль» відстояв воротар Станіслав Богуш. Один з них у складі запорізького «Металурга», і три – київського «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер