Ісмаель Бангура: «Мій перший сезон у «Динамо» видався вдалим»

Ісмаель Бангура: «Мій перший сезон у «Динамо» видався вдалим»
Ісмаель Бангур

У суботу в Харкові «Динамо» провело заключний матч 17 туру чемпіонату України з футболу проти «Металіста». На поле динамівці вийшли без кращого бомбардира Ісмаеля Бангура. Для гвінейця сезон завершився після фіналу Кубка України, у якому він отримав червону картку за бійку з Володимиром Єзерським і був дискваліфікований на три матчі. В інтерв’ю www.fcdynamo.kiev.ua Ісмаель про той інцидент і поділився планами на найближче майбутнє.

- Я вважаю, що мене вилучили незаслужено. Я не винен у тій сутичці, але інколи в футболі таке трапляється… Можливо, мою дискваліфікацію скоротять до двох матчів, і я зможу взяти участь у Суперкубку, який відбудеться в липні. Це стане відомо найближчими днями.

- Що тоді відбулось, через що усе почалось?

- Нічого особливого не було. Просто м’яч вийшов за межі поля. Володя Єзерський перший почав, він щось сказав і штовхнув мене, я не стримався і відповів тим же.

- Чим займаєшся зараз, збираєшся у відпустку?

- Ні, відпочивати не збираюсь, адже попереду чотири матчі у складі збірної Гвінеї в рамках відбору до чемпіонату світу 2010 року. 22 травня я повинен прибути в розпорядження своєї національної команди. Тому повноцінного відпустки не буде. Хоча, думаю, графік відпочинку ми обговоримо з Юрієм Сьоміним в індивідуальному порядку.

- У суботу ти їздив до Харкова підтримати команду чи переживав за партнерів у Києві?

- На жаль, я не зміг бути з хлопцями в Харкові, оскільки того дня проходив на базі відновний курс. Дивився гру по телевізору, дуже переживав за «Динамо».

- Сподівався, що «Динамо» зможе знову стати чемпіоном України?

- Сподіватись потрібно в будь-якому разі, адже поки у тебе є хоча б один шанс, ти ще не програв. Вірив до останньої хвилини донецького матчу.

- Чи задоволений своїм першим сезоном у «Динамо»?

- Так, задоволений, хоча він і видався важким. Узимку і навесні стан полів, на яких нам доводилось грати, залишав бажати кращого. Їх, звичайно, не можна порівняти з газонами у Франції. Окрім того, певний час мене переслідували травми, та й наприкінці сезону отримав червону картку, що теж не може не засмутити. Але все ж цього року було більше позитивних моментів – я грав у чудовому клубі, за який мені вдалось забити 15 голів. І вірю, що наступний сезон буде ще вдалішим. Ми обов’язково виграємо Суперкубок і потрапимо до групового турніру Ліги чемпіонів!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер