Ісмаель Бангура: «Наприкінці матчу з «Арсеналом» ноги вже не слухалися»

Ісмаель Бангура: «Наприкінці матчу з «Арсеналом» ноги вже не слухалися»

Нападник Ісмаель Бангура в матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти лондонського «Арсеналу» свою програму-мінімум виконав. Гол гвінейця з пенальті тривалий час залишався єдиним у матчі, але, на жаль, на останніх хвилинах британці змогли відновити статус-кво. В інтерв'ю з кореспондентом офіційного сайту Ісмаель поділився враженнями від поєдинку, а також розповів про підготовку команди до майбутнього виїзду до Одеси, на матч чемпіонату України проти «Чорноморця».

- Ісмаель, після поєдинку з «Арсеналом» наскільки добре ти себе почуваєш фізично? Встигнеш повністю відновитися до матчу з одеським «Чорноморцем»?

- До матчу з «Арсеналом» ми готувалися достатньо серйозно. Фізично ми були готові витримати повністю поєдинок, але в останні десять хвилин мої ноги вже не слухалися мене. Впродовж всього матчу я відпрацьовував по всьому фронту атаки, відкривався як на правому фланзі, так і на лівому, оскільки був єдиним нападником. Враховуючи те, що захисники в «Арсенала» – професіонали з великої букви, мені з ними довелося нелегко.

- Але ти ж міг попросити заміну – головний тренер тримав всі три заміни аж до 90-ї хвилини…


- Я не з тієї когорти футболістів, які за незначного нездужання просять заміну. Хтось із захисників зачепив, ненавмисно ударив – я звик грати до кінця. Є головний тренер, і лише він може мене замінити, якщо побачить, що я не можу грати на повну силу.

- В минулому сезоні в Одесі «Динамо» не змогло перемогти – матч закінчився нульовою нічиєю. Який настрій на майбутній поєдинок з «Чорноморцем»?


- Звичайно, серйозно налаштовуємося на цей матч. Після стартового поєдинку в груповому турнірі Ліги чемпіонів у нас один день пішов на відновлювальні процедури, після чого всі приступили до повноцінної підготовки до протистояння з «Чорноморцем». Матч із «Арсеналом» показав, що потенціал у нашої команди непоганий. Розраховуємо на позитивний результат в Одесі – а позитивним результатом для нас є переможний підсумок.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер