Іспанія – плацдарм для підготовки до «Валенсії»

Іспанія – плацдарм для підготовки до «Валенсії»

Знову зберуться разом динамівці 14 січня в Кончі-Заспі, де розпочнеться підготовка до другої частини сезону. 15-го та 16-го числа в планах команди медобстеження в клініці «Борис», а 18 січня – виліт на підготовчий збір до Іспанії. На півдні піренейської країни, в уподобаній за останні роки Марбельї, динамівці будуть проводити тренування та контрольні ігри. Суперники та дати матчів зараз визначаються.

До Києва підопічні Олега Блохіна повернуться 1 лютого. Потім – кілька днів на відпочинок удома – й знову в дорогу. 5 лютого «Динамо» повернеться до Марбельї на другий тренувальний збір. Тривати він буде ймовірно до 17-18 лютого, після чого команда вирушить до Києва на гру 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Валенсії».

Стосовно кадрових питань, то достроково повертається зі збанкрутілого «Арсенала» Артем Кравець. Динамівцям в осінній частині сезону не вистачало третього нападника, який би склав конкуренцію незамінним Мбокані та Ідейє.

У січні розпочнуть тренуватися із загальною групою Данило Сильва, Євген Селін та Денис Гармаш. Набере чинності анонсований ще в листопаді контракт із воротарем Олександром Рибкою. У розпорядженні Блохіна буде більше двох десятків класних виконавців, кожен із яких розраховує на місце у стартовому складі. Це дуже важливо, враховуючи, що в першому матчі проти «Валенсії» через дискваліфікацію не зіграють Дьємерсі Мбокані та Андрій Ярмоленко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер