Історична перемога «Динамо» U-19!

Історична перемога «Динамо» U-19!

Підопічні Валентина Белькевича та Віталія Косовського святкували перемогу з рахунком 2:0.

Вже на 17-й хвилині капітан полтавців Томенко відправив м’яч у свої ворота, після чого стався неприємний епізод за участю динамівця Андрія Вацеби, якого за хвилину до перерви головний арбітр зустрічі Віталій Федорок вилучив з поля.

Попри чисельну меншість динамівці переважно домінували, в той час як гості постійно порушували правила, заробивши за гру чотири «гірчичники».

Розв’язка матчу відбулась на 76-й хвилині, коли перевагу «біло-синіх» подвоїв чудовим ударом через хвилину після появи на полі Павло Полегенько, який скористався чудовою передачею Максима Тищенка.  

Після цього динамівці продовжували контролювати гру і впевнено довели її до історичної першої перемоги в турнірі, яка вивела їх на перше місце в турнірній таблиці.

В наступному матчі суперником молодих хлопців з «Динамо» U-19 стануть 1 серпня їх однолітки з львівських «Карпат», які обіграли в стартовому поєдинку одеський «Чорноморець» 1:0.

Чемпіонат України U-19. 1-й тур

25.07.2012. Чапаївка. НТБ "Динамо". 200 глядачів

"Динамо": Ткаченко, Нестеренко, Болденков (Процишин, 90+4), Ковтун, Шевчук, Чумак, Карп (Харатін, 46,  Полегенько, 75), Вацеба, Кузик, Тищенко (Пограничний, 85), Яремчук (Раджабов, 46).

"Ворскла": Cидоренко, Жениленко (Хоменко, 56), Томенко (к), Кравченко (Рудик, 80), Ічанський (Яременко, 60), Панов, Кругляк, Павлик, Костенко (Олійник, 77), Євтушенко (Коба, 68), Барсук. 

Голи: Томенко (а.г., 17), Полегенько (76)

Попередження: Ковтун (90+4) - Павлик (20), Томенко (32), Ічанський (45+1), Рудик (85)

Вилучення: Вацеба (44).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер